Коледен бонус мечта: Круиз на Карибите, подарък от шефа!

Това обаче се отнася за малка компания от Айова
Обновена: 28 дек 2016 10:13 | 28 дек 2016 10:07,
7
Коледен бонус мечта: Круиз на Карибите, подарък от шефа!
Снимка: Facebook

Януари в Айова, а и в България, че и на много места, може да бъде доста студен и мрачен месец, но служителите на една компания имат шанса да се спасят от зъзненето.

Всичко е благодарение на работодателя им, който им осигурява круиз. За всички 800 служители на компанията "Bertch Cabinets" е предвиден страхотен "бонус" - круиз до Карибите!

Компанията обявява това на Facebook страницата си, пише CNN.

"Ще затворим всички фабрики между 9 и 13 януари, така че да можем да отплаваме към слънчевите Кариби!", обявяват шефовете в социалната мрежа.

"На наше разположение ще са четири самолета, които ще летят директно до Маями, където ще отседнем в петзвезедн хотел", обяснява шефът Гари Берч.

Той пояснява, че това е своеобразна мотивация за служителите, които са помогнали за постигането на поставените цели през годината. Инициативата за круиза била негова и той го предложил преди година.

"Опитахме се да мотивираме още малко хората, работещи в компанията ни, за постигането на различни цели – както за привличането на нови клиенти, така и финансови цели", завършва президентът на компанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Симо преди 7 години
10 дни излизат около 1600 паунда а за двама около 2500
6
0
 
3
 
! Отговори
Симо преди 7 години
10дни излизат около £1600 а за двама с отстъпката е £2500, Бахамите, Джамейка, Сейнт Люша, Гренада, Барбейдос, Антига и Барбуда, Тринидат и останалите ... скъпичко е, има акули лятото един вид а зимата около 7 вида :-) но морето е истински синьо, но кво ви обяснвам скупо си е и хубаво а като няма пари ми Гърция е супер морето е също много добре и е евтинко и наблизо до вас а за мен Карибите щот не ми е скъпо и ми е по близко от Гърция :-) а и тези черните мацки ммм по добре са от гъркините :-)
5
3
 
4
 
! Отговори
Пират преди 7 години
До Берлин:И кое му е дървото? Че пиеш кафе с кола за 2 долара и цигарите са 15 долара стека ли? Не те знам на какви Кариби си бил, ама си изпуснал май доста неща...
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тююю,лоши капиталисти!
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази почивка струва към 600$... голяма новина ! голяма бонус ! лятото цената пада наполовина!
2
1
 
12
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Чудесна мотивация... дано и нашите "бизнесмени" се поучат от тази добра практика! :)
1
7
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Карибите са дърво. Туристическо и скъпо. Само Домника (не Доминиканската република) и Тринидад стават.