Знаете ли, че... Кари Фишър пази 40 г. в тайна любовната си афера с Харисън Форд?

По това време тя е била на 19 години
29 дек 2016 12:00, Михаела Лазарова
4
Знаете ли, че... Кари Фишър пази 40 г. в тайна любовната си афера с Харисън Форд?
Снимка: outnow.ch

През тази тежка откъм загуби година ни напусна още една любимка на много поколения – актрисата Кари Фишър, позната на света като принцеса Лея Органа от сагата „Междузвездни войни“.

Кари Фишър почина от инфаркт, вследствие на сърдечна криза, която получи преди броени дни на борда на полет от Лондон до Лос Анджелис.

За да почетем паметта ѝ, от  рубриката на Az-jenata.bg "Знаете ли, че...?" ще ви разкажем някои любопитни и малко известни факти за нея.

В една от мемоарните си книги Кари Фишър обвинява Джордж Лукас, че е съсипал живота ѝ.
Тя мразела костюмите, които се налагало да носи на снимачната площадка на „Междузвездни войни“. Най-омразен бил металният разголен костюм, който тя носи в „Завръщането на джедаите“, както и дългата бяла рокля в „Нова надежда“.

Дори веднъж споделила, че когато легне облечена в металния костюм, той оставал изправен, което правело всичките ѝ интимни части видими за екипа.

Съвсем наскоро Кари Фишър гостува в шоуто на Елън Дедженеръс по повод новата си книга. Там тя призна, че е имала афера с Харисън Форд по време на снимките на „Star Wars“, за която Форд не отрича. Кари Фишър е пазила тази афера в тайна цели 40 години.

По това време тя е била на 19 години, а Харисън Форд на 33 – женен с две деца. Актрисата обяснява увлечението си с атмосферата на снимачната площадка и харизмата на колегата си.

След смъртта ѝ за нея Харисън Форд казва: „Кари беше уникална... брилянтна, оригинална. Забавна и емоционално безстрашна. Тя изживя живота си смело.“

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой освен Мишето не знаеше.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лумпенчоне я мисли, виж себе си
1
10
 
10
 
! Отговори
Лумпенчо преди 7 години
Добре че не стигна до афера с оня симпатяга Джаба дъ Хът.