Колорит или идиотия от руските социални мрежи

Руснаци "впечатляват" с изцепките си през 2016-а
72

Снимка: kaifolog

В руските социални мрежи колоритът е далеч по-голям в сравнение с останалия свят.

Там хората нямат задръжки и често публикуват кадри, които ни се струват безумни. И тайничко се присмиваме на чуждата идиотия. А няма нужда - просто се усмихнете и вижте една малка част от "героите" през годината!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: социални мрежиРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
чичо-дедко преди 7 години
До Анонимен 12Аз не се опитвам да съм "оригинален", просто съм отвратен :)
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичо-дедко,Не си оригинален.Възрастни хора си спомнят, че още през 50-те години на 20-и век се е говорило с голяма злоба точно за студентките. Приписвали са им неща, които вършат само най-долните, примитивни същества.Е, какво да се прави. Злобата може да бъде и утеха за някои, ако нищо друго не им е останало. Ако си жена, неуспяла да стане студентка или пък ако си момък, но виждаш, че студентките не ти обръщат внимание, можеш поне с думите си да ги окаляш, та дано да се поутешиш!
7
7
 
8
 
! Отговори
Тубаджийски преди 7 години
"В руските социални мрежи колоритът е далеч по-голям в сравнение с останалия свят".Руската душа е необятна.Това е единственото "зло",което може да победи "Световното ЗЛО".Иначе в останалия свят (изключая братски Китай)цари скука, безмозъчност и *** холивудски продукции.Красотата или смеха ще спасят света!?
6
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руский мир...Пропит с боярищник
5
8
 
15
 
! Отговори
чичо-дедко преди 7 години
До Надя НиколоваНаде.. погледни себе си, огледай се около себе си и тогава се присмивай на другите. Колкото за ГМО-то... САЩ е... светлинни години пред останалия свят.
4
6
 
22
 
! Отговори
чичо-дедко преди 7 години
ем... весело им е било на хорицата, напили са се, здраве да е :) Но като им се присмиваме... защо не отидете в така наречения студентски град ;) е... там и дрогата, и проституцията (от студентките за по едно пиене) е ужасна, а.. това би трябвало да е "бъдещето" на таз държава. Можем да се присмиваме на другите, но не гледаме в нашия двор какво се случва. Или.. чрез медиите това се прави нарочно от управляващите (независимо от партията, те са еднакви, борбата там е за кокала).
3
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТО КАТО ЧЕ ЛИ И У НАС НЯМА ТАКИВА ИДИОТИИ.ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сн.2 - весело му е на човека, не му пука, че го арестуват.Сн.3 - Котарак в ***! Това да не е синоним на нашия пословичен израз "таралеж в гащите"! :)Нека да поясня. В далечното минало, по нашите земи е имало обичай - когато някой се е провинил, слагат котарак в потурите му и започват да бият котака. в една от старите ни книги има пояснение - "Знае се що чини разсърден мъчък в потури!" /"Мъчък" означава котарак/
1
1
 
4
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ха-ха Сашееее много си ..... бе Саше.

Спонсорирани публикации