Тайната на красотата на французойките! Как го правят?

Разберете повече за формулата на известния д-р Мишел Саймс
15 яну 2017 16:43, Екип на Tialoto.bg
34
Тайната на красотата на французойките! Как го правят?
Снимка:Instagram

Французойките се славят с красота по целия свят. Освен че средната продължителност на живота им е 82 години, френските дами успяват да изглеждат добре на всяка възраст.

Как го правят?

В новата си книга известният френски хирург д-р Мишел Саймс разкрива, че тайната на френската красота се крие в няколко простички навика. Как французойките са винаги свежи и винаги секси:

1. Те хапват повече чесън
Той със сигурност ще отблъсне вашия партньор, но според д-р Саймс не бива да забравяме, че чесънът съдържа изключително важни хранителни вещества, които удължават живота. Французите го обожават. Те знаят, че в него се съдържат куп антиоксиданти и вещества, забавящи стареенето на кожата. Д-р Саймс съветва чесънът да се приема в сурово състояние, за да запази максимума от полезни вещества.

2. Пийте с удоволствие!
"Алкохолът едновременно скъсява живота и предизвиква преждевременно стареене", казва френският хирург. Но той смята, че ако всички се наслаждаваме на питиетата си, както правят сомелиерите, това би могло да ни предпази от старческа външност на млади години. Вместо да използваме чашката за бягство от проблемите на деня, д-р Саймс предлага да се насладим на пиенето в умерени количества. И никога пияни.

3. Почистете... хладилника си
Д-р Саймс поставя голям акцент върху домашната хигиена, защото тя влияе директно върху красотата на човека. В хладилника например е напълно възможно да живеят микроорганизми, които заедно с храната да влязат в телата ни, разболявайки ни. За да избегнем този прекрасен сюжет, той съветва да почистваме хладилника си два пъти в месеца. За целта трябва да измием вътрешността с винен оцет, след което с чиста влажна гъба.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Ибрикчия преди 7 години
Леле кви руси красавици видях в Ница. Едната във влака с гаджетоси, а другата сервитьорка в крайбрежен ресторант. В Париж не видях.
24
2
 
6
 
! Отговори
Калитко преди 7 години
1. Миришат2. Не се къпят , а си слагат парфюм.3. Още повече Миришат.
23
1
 
0
 
! Отговори
Бобо опа до 20 преди 7 години
До 20
22
0
 
1
 
! Отговори
Бобо до 22 преди 7 години
Не съм съгласен с теб,но разни хора с разни качества и недостатъци има навсякъде.
21
0
 
3
 
! Отговори
натюр преди 7 години
Не се карайте бе 'ора, у на'што село са най убави жените...
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Който твърди, че българките са най-красиви, никога не е стъпвал в скандинавска страна."То май и ти не си стъпвал, щом ги харесваш тия бледи китове...Има и много, много, много хубави, но са рядкост.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Украинките са най красивите на света.Прекрасни домакини .От личен опит го казвам"Че една огромна част от тях са красиви, сравнено с жените на други нации, наистина е така, това е вярно. Но не ми казвай, че са прекразни домакини, защото НЕ Е така!Доста често са злобнички, не знаят какво искат и особено ако мъж им е чужденец, тогава полудяват, понеже хич не знаят как да се държат. Някои от тях, също като рускините (все пак са близки генетично) са дори крадливи, ползват чужди вещи без да питат
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На когото космите са му най-големия проблем, да си търси арабка. Те се обезкосмяват навсякъде, и по ръцете, от край време. Лошото е, че когато космите спрат да растат, идва старостта. Затова възрастните жени у нас са с къси коси - и да искат, косата не расте .
17
1
 
14
 
! Отговори
Моряк преди 7 години
От опит го знам. Красиеи жени има навсякъде, някъде повече, някъде по-малко. Но сто долара са си винаги 100 долара.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тайната на красотата на французойките! Как го правят?...Явно авторчето никога не е било във Франция.Ако е бил там, освен ако не е бил сляп, нямаше да напише това напудрено заглаавие.
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, грозни са французойките, също и гроздето е кисело.
14
7
 
6
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Украинките са най красивите на света.Прекрасни домакини .От личен опит го казвам
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е красиво? Калигула е бил с правилни черти, а са го смятали за много грозен. Според древните гърци хората с къси носове са болнави. Вити вежди гайтани красиви ли са или съвсем без вежди ката Мона Лиза? Гейша с намазано лице красива ли е? Дядо Мраз красив ли е?
12
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКое им е доброто на нашите жени ? Един тон грим, облекло тип "чалга певица" и самочувствие на нещо средно между кралска особа и холивудска звезда. Да не говорим за грубите маниери, айде мерси.
11
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че къде сте виждали красиви французойки. Това са едни измислици.
10
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Западно европейките са космати и слабо поддържани.Нашите жени са по-добри. Верно е че са малко ограничени,но тук говорим за красота.
9
11
 
14
 
! Отговори
www преди 7 години
С КАКВО СА ИЗВЕСТНИ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ - С ОКОСМЕНИ И ВОНЯЩИ ПОДМИШНИЦИ ...
8
1
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
;D
7
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който твърди, че българките са най-красиви, никога не е стъпвал в скандинавска страна.
6
7
 
15
 
! Отговори
111 преди 7 години
Тоя дето е писал статията ходил ли е до Франция?Пълни дзверове са,като италианките!