Кои са едни от най-красивите книжарници в света?

Там може да изпиете и чаша кафе
7
Кои са едни от най-красивите книжарници в света?
Снимка: mymodernmet.com

Книгата е светиня. Колкото и да не остава време за потъване в света на книгите в забързаното ежедневие, да прелистваш страниците, да си купиш знание или просто да се отпуснеш в приятна обстановка с отнасяща те в дебрите на мисълта книга е любимо занимание за ценителите на писменото изкуство.

Ето защо и някои архитекти и интериорни дизайнери по света отдават толкова голямо значение на книжарниците. Ще се изненадате какви изумителни магазини за книги има. Някои от тях предлагат не просто да си купите книга, а да преживеете нещо вълнуващо и незабравимо.

Освен да си купите ценна книга в тези книжарници можете да изпиете топло кафе, да се излегнете приятно на потъващо легло, да релаксирате тялото и духа си.

Някои от тези книжарници са позиционирани в стари, но реновирани обширни театри, други в ремонтирани катедрали, трети са с напълно съвременен дизайн, но и с футуристична архитектура, пише mymodernmet.com.

В тези книжарници можете да се насладите не само на интересна книга, но и на богати цветови палитри, вградени зали за уединение и четене, отдих и естетика.

Повече по темата може да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мой приятел от над 10г. книжар наскоро ми показа разликата между две книги-едната издадена сега, а другата преди 2 години. Днешните книги се печатат с по-голям шрифт и полета и така им се увеличава броя на страниците и цената. Иначе при 20% ДДС как да си купиш книга? Като не мошеш да си я купиш ставаш по-глупав с неизвестното й за тебе съдържание. Наскоро сериозно изследване в САЩ установи, че от четенето на книги има по-голяма полза от четенето от компютъра.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма коментари,защото "младите и красивите" фейсбуковци и селфиджии" са т..ъп//и като гъбено с..еме!!Въпреки огромното самочуствие и чувство за превъзходство,са неграмотни и с ниска обща култура!Работя с такива и това,за жалост е истина!На 5 изречения-20 груби граматически грешки,и това е най-малкото.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най- ме изкефи идеята на журналистката, че в книжарницата се предлага легло и човек може да си полежи в такава книжарница.
1
2
 
10
 
! Отговори
Бау преди 7 години
0 коментари за книжарниците. Защо ли ..

Спонсорирани публикации