Да живееш в плевня? Не звучи добре, но вижте това!

Стопанска постройка се превърна в жилище мечта
7

Снимка: superpuper.com

Всеки един човек желае един ден да живее в своя дом – мечта. Дали това е просторен мезонет, къща в богаташки квартал, или просто къщичка в планината – все мечтани места. Но някой от вас мечтал ли е, да живее в... плевня?

В следващата галерия ще ви представим невероятната история на превръщането на една стара плевня в уютна вила. Старата съборетина е закупена заедно с парцел от 16 дка тучни ливади в щата Уайоминг.

Приказният дом е заобиколен от вечнозелени дървета и има изглед към красива планинска гледка. Къщата се състои от два етажа, като на втория етаж има специална стена, направени изцяло от стъкло.

И макар навън постройката да изглежда като обикновена плевня, къщата разполага с малка кухня, фитнес зала и стая за гости. Още красиви снимки на този дом-мечта може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: къщадомплевня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
а какво се отоплява такова голямо помещения това от кой век е или в зимата там живее дядо мраз и снежанка
4
1
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
До Анонимен 2: Не съм в панелка за...съжаление,живея в къща,която сам съм строил,но тази барака наистина си струва.Между впрочем като гледам този бивш...сеновал и как е направен за живеене,струва си човек да...опита;такива сеновали из балкана всред красива природа,колкото искаш.
3
4
 
16
 
! Отговори
Баба Кута преди 7 години
А преродената ирландска Пастирка къде е живяла,след прераждането си,за да има такава фамилия?
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гошо , по-добре изглежда от нещастната ти панелка ...
1
7
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Моя кемпер има долу-горе същите...размери.Всъщност,ако сложат на тази...барака колесар,ще стане отлична...каравана и собственикът може спокойно да я закара за почивка на Бутамята,или друг наш...тузарски плаж.