Реклама и покана: Дойчланд-Мойчланд! Пари, пари, евро!

Мургав мъж призовава всички да отидат в Германия, имало много пари!
Обновена: 18 фев 2017 16:16 | 18 фев 2017 16:13, Екип на Dnes.bg
119
Реклама и покана: Дойчланд-Мойчланд! Пари, пари, евро!
Снимка: Facebook

Мъж избра интересен начин да направи реклама на Германия и покани сънародниците си там, за да изкарват много пари, и то в евро.

На клипче качено във Facebook се вижда как мургавият мъж брои банкноти по 100 и 50 евро с напевния рефрен: "Дойчланд-Мойчланд. Пари, пари, евро!"

"Виж какво става братко, тези пари кога ще ги направиш в България", пита риторично той своите братя и настоява и те да отидат в Германия, защото само там според него могат да се изкарат толкова много пари.

"Това е една хубава реклама от Дойчланд за цялата планета", завършва накрая той.

Вижте във видеото защо да отидеш в "Дойчланд-Мойчланд" си струва!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
18
 
! Отговори
ЗзЗ преди 7 години
Един от малцинството починал и отишъл при Свети Петър да го съди. Свети Петър му казва: "Ти си извършил много грехове и мястото ти не е в рая, а в ада. От друга страна, много от тези грехове са били защото си бил беден, дискриминирали са те и си нямал шанс за по-праведен живор. За това ще те оставя сам да решиш къде искаш - в рая или в ада?"-"ам бате ни можи ли у Германия ла?"
52
18
 
16
 
! Отговори
ром от Дойчланд преди 7 години
Аз тук съм добре макар и необразован ,работя в строителството и плащат добре !А за тебе българино от българия ще кажа следните много тежки думи -Така си ти ,така си мреш и пак поглеждий ,дий воле , дий !
51
1
 
38
 
! Отговори
Грую преди 7 години
Стачка. Тълпа роми стачкуват заради безработица. Случайно минава солиден господин с черен Mercedes,спира и пита един ром? - Защо стачкувате?- Нямаме работа.- Ок. Ето ти визитката ми и от утре можеш да започнеш при мен.- Е, мамка му, как можа от толкоз народ точно мен да избереш???
50
1
 
20
 
! Отговори
До: селянин с колело преди 7 години
Ако чакаш Слави да те поведе, значи наистина си си селянин с колело. Накъде искаш да те води? С какво е по-различен от Бойковци, Миленчо Велчовци и други подобни. Всичките са минали и през неговото диванче. Доста паляч0вци са се изредили да ни "водят", така че и тоя ще го изтърпим ако трябва. Да направи балерините министърки, барем да има какво да гледаме.
49
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли да започне национална кампания за събиране на средства за изпращането на етноса в цужбина? Всеки ден ще пускам СМС-и
48
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДСМи аз лично не работя за 700лв. и на тоя прилеп простотията не ме впечатлява. Вече не се и чудя що ни занимават с такива илитерати - докато ние им гледаме клиповете някой някъде краде милиони от обществени поръчки. Но ние за тях нямаме време от реалити формати и "звИзди". И като гледам много от вас коментират, че работел, ама знаел защо. Да, знае защо, защото РАБОТИ. А тук щеше да дреме. И тук ако отиде да работи като тракторист, като строител или нещо подобно, пак щеше да си изкарва пари
47
22
 
14
 
! Отговори
ром преди 7 години
Вдигам си чукалата и отивам в Дойчланд ! Всички роми да ме последват !А българите да останат в *** ! Аз не съм злопаметен и няма да имам нищо против от данъците ми в Дойчланд да отделят пари за помощи за българите в *** ! Не съм злопаметен и не се сърдя ,че българите крадяха и продължават да крадат помощите изпращани от ЕС за ромите в българия ! Не съм злопаметен и не се сърдя на медиите ,че когато българин върши престъпление не се споменава етнос ,а когато е ром това се натяква !
46
13
 
6
 
! Отговори
Селянин с колло преди 7 години
А бе, добре е тоя. Работи яко ама знае защо. А ние работим за тоя дето духа. До кога ще ги търпим тези бе ? Айде Слави да ни поведе и да ги изринем тези. Дали ще стане по-добре не знам ама 27 години го видяхме сегашното - СКРЪб
45
8
 
22
 
! Отговори
ДС преди 7 години
А бе ние си пишем тук. Ама тоя прави пари. Когато дойде в България за 1-2 месеца през лятото си живее като цар. Вие тука ми се правете на много важни с 700 лева.
44
3
 
15
 
! Отговори
Гина преди 7 години
Парите на 20 французи от Столипеновска строителна бригада за 3 месеца на немски обект. Дано им ги раздаде, за да не изядат рибата от шадраваните.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГоцеМи не знам ти с какви лекари общуваш, ама явно са пишман-лекари. Специализант почва с 3-3,500, а за лекар със специалност е около 5,000 (преди данъците). Недей да умуваш излишно.
42
0
 
15
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Абсолютно сериозен съм- и добронамерен!Пътя и примера на този пич трябва да се превърне в държавна политика!Да се обяви и признае,че България не притежава и няма откъде да намери ресурси за включване на ромите в обществото.И че за това трябва да се използват в максимална степен възможбостите на ЕС-свободно пътуване и работа.Трудови борси.Брошури за конкретните страни-закони,трудови условия,социална система.Ако ще и пари за билети.Популяризиране на успешните примери.
41
4
 
16
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
СЕГА ДА НЕ МИ СЕ ЮРНЕТЕ ВСИЧКИ ПРЕЗ ГЛАВА ДА ИДВАТЕ В ДОЙЧЛАНД ! КЛИПА ГО КАЧИХ НАРОЧНО ! ПРОСТО СИ НАПРАВИХ МАЙТАП ! ИХ ХАБЕ НУР ШПАСС ГЕМАХТ !ШАКА ЯПТЪМ !
40
2
 
25
 
! Отговори
ЛвЛвЛв преди 7 години
Никак не е лошо посланието, дай боже всички негови сънародници да отидат някъде,ако не в Анадола или Индия от където са коренно, то тогава и в на майка им мойчланда може ... Палец горе, евала машала!А относно коментара по-долу,че тоя си е изкарал парите честно и с труд в Д ... ще ти кажа само, че например във Франкфурт, където живея отдавна, тези /българи/ като този организират цялата УЛИЧНА проституция в града и вкарат постояно свежа мангалотурска плът най-вече от Делиормана.Поздрави
39
14
 
15
 
! Отговори
евалла на рома преди 7 години
До АнонименКато гледа в каква мизерна хралупа живее...................Все е нещо ,има покрив над главата си ! А в българия щяха да пратят багери да му разрушат колибата и на "милостивите" българи хич нямаше да им мигне окото ,че ще оставят човека и семейството му на улицата !
38
24
 
15
 
! Отговори
браво на човека преди 7 години
С този клип той направи така ,че много българи да получат инфаркт на миокарда от злоба !Кой знае кво си казвате там в *** България -абе аз съм човек с образование ,а този необразован *** в Дойчланд печели повече пари и живее по-добре от мене ! Ами такива сме ние в Дойчланд ,печелим дори и да сме без образование ! Привет от Дойчланд !
37
8
 
12
 
! Отговори
нещо не разбирам преди 7 години
Абе нали за да ти гледат профила ,снимките и клиповете във фейсбек трябва да са ти приятели тоест да си им дал разрешение ?! Не разбирам как медиите влизат в профила ти и ти гледат клиповете ?! А иначе ,евалла на човека ,вероятно ги е спечелил с труд и може да докаже произхода им ,ако беше ги откраднал нямаше да качи такъв клип в профила си !Е много българи злобеят ,но такъв е животът ,някои ходят в Дойчланд и пебелят ,а други оствават в България със злобата и мизерията си !
36
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледа в каква мизерна хралупа живее
35
1
 
4
 
! Отговори
До пустиняк преди 7 години
Мисленето определено не е от силните ви страни
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
35 Ако се занимаваш с проституция в българия, също няма нужда да ходиш в германия като тоя.