Реклама и покана: Дойчланд-Мойчланд! Пари, пари, евро!

Мургав мъж призовава всички да отидат в Германия, имало много пари!
Обновена: 18 фев 2017 16:16 | 18 фев 2017 16:13, Екип на Dnes.bg
119
Реклама и покана: Дойчланд-Мойчланд! Пари, пари, евро!
Снимка: Facebook

Мъж избра интересен начин да направи реклама на Германия и покани сънародниците си там, за да изкарват много пари, и то в евро.

На клипче качено във Facebook се вижда как мургавият мъж брои банкноти по 100 и 50 евро с напевния рефрен: "Дойчланд-Мойчланд. Пари, пари, евро!"

"Виж какво става братко, тези пари кога ще ги направиш в България", пита риторично той своите братя и настоява и те да отидат в Германия, защото само там според него могат да се изкарат толкова много пари.

"Това е една хубава реклама от Дойчланд за цялата планета", завършва накрая той.

Вижте във видеото защо да отидеш в "Дойчланд-Мойчланд" си струва!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аждаба отвратителния швед от кое село е?
32
18
 
14
 
! Отговори
русофиль от Германия преди 7 години
Ами човека има малко акъл ,но на място го използва ! Ако беше останал в България щеше да духа супата и да работи за 20 или 30 лв. на ден ,а тук в Дойчланд хем е без образование ,хем пък печели повече пари и има по-голяма покупательна способност от един учитель от българия или от русия ! ДОЙЧЛАНД СИ Е ДОЙЧЛАД ,ДОКАЗАНА МАРКА !
31
2
 
7
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
До 29и анонимен. Оффффф, не бе. Никога не съм ги чувал тия, опера не съм чувал. Само от такива отявлени ганьовисти, кръчмарски философи, след пет ракии професори, мога да ги чуя. Те най-вървят с цветистите ти псувни и миризма на прегорели кебапчета. Моят избор си го направих, защото в моята родина се задушавах от властващи пройдохи като теб. Мислех, че няма да издържа, ще ми се отпусне ръката и после ще трябва да излежавам някое нищожество като теб.
30
1
 
8
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
евала!
29
1
 
31
 
! Отговори
Еврото преди 7 години
Потекоха ми лигите. Тръгвам и аз...... само не разбрах , къде се изкарват такива пари. В Дойчланд или Мойчланд?!?
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А! Брата на Николай Ишков!)))
27
2
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Другото нещо, което ме дразни в Германистан са гордите африканче-арабченца, които нагло се разхождат безгрижни по средата на рабония ден, докато всички работещи (немци или не) ги издържат посредство данъчната система.Поне в БГ ц*иганина си е ц*иганин и всички го знаят. В Германия не официално е забранено да се критикува! Така, че не си и помисляй да повдигаш подобна тема на публични места.Аз работих 7 месеца в ИТ компания и никога, никой не посмя да говори за престъпността или политиката.
26
7
 
10
 
! Отговори
Гоце преди 7 години
До един от анонимните:В Германия за лекари има голямо търсене, защото са много зле платени. Получават ЧИСТО 2000 евро, от които поне 1000 отиват за наем. А останалите 1000 евро имат в Германия ПОКУПАТЕЛНАТА СИЛА на 1000 лева, защото всичко в Германия е поне два пъти по- скъпо, отколкото у нас. Затова 6000 немски лекари емигрираха в Швейцария.Казано другояче, българските лекари са вече по- добре платени от немските и работят по- малко от тях.
25
29
 
21
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
Германия е моят стократен избор пред Бг ***. И изобщо не се свежда всичко само до кинтите. Става въпрос за хората, за културата, за цветността и вълнуващите събития. Заради нормите и функциониращата съд. Система. И заради децата и хилядократно по-високата степен на сигурност за тях. А който се оплаква от бежанците, ще му кажа, че и без никви бежанци, Бг е в пъти по-пълно с *** от най-низш вид. Ганьовисти им викам. А и процентно Бг има три пъти повече мюсюлмани на глава от населението.
24
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РеалистЕвала. Един да го каже, както е. Ако тук си мивкаджия и отидеш като мивкаджия в Германия, естествено, че ще усетиш разлика. Но ако си с добро образование и тук работиш било в администрация, било в частен сектор на по-висока позиция, там нямаш шанс да си на същото ниво (освен ако не си завършил там разбира се). И накрая се оказваш подчинен на някоя тарамбука, което те смазва психически. Тук изключвам лекарите, за които има голямо търсене.
23
3
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Пича иска да каже, че този на клипа е образован ***, затова изкарва кинти там в Германия!Няма такъв Пинокио!
22
4
 
33
 
! Отговори
хахахахахахахах преди 7 години
Изтеглил е социала за петте си деца и се прави на интересен. Ама на мен не ми е. Такива като него лятото като си дойдат и им се спука апандиситът отиват в болницата и почват да обясняват как в Белгия/Германия/Холандия всичко им е безплатно и как всички са им длъжни. Сврял се в миризливата си квартира между вратата и одеалото на стената и си мисли, че е много забавен. Има българи, успели в чужбина, ама те няма да си правят клипове с пачки. Следват няколко нецензурни и нетолерантни изречения :-)
21
7
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Като някой, току що завърнл се от Германистан, мога да кажа, че тази държава е само за бедни хора. Ако имаш нисък стндарт, Германия определено ще ти го подобри, но ако тук имаш добър такъв, в Германия няма да усетиш или да видиш нищо ново.А и сега, с текущите арабски попълнения пейзажа е найстина невиждан за нашите ширини.spiegel.de/international/spiegel/bye-bye-deutschland-more-and-more-leave-germany-behind-a-446045.html
20
3
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
а дано ги изнесе от бьлгария и да не се врьщат
19
6
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 17Пича, ти се оля! Значи на мен ми трябват пари за да се образовам, ако съм българин? Това ли е извинението? Защо създаваш деца тогава щом нямаш пари за букварите им, чоджум? Не се прави на тъъъп ! И най- бедния българин ,когато има желание се образова и става висшист, ако има умствен потенциал и не му трябват пари за това. Изобщо не коментирам че си противоречиш- уж в Германия *** ни били образовани, а тук необразовани...Ти си бил голям смешшник!Сбъркааан!
18
4
 
10
 
! Отговори
Сфес.бг преди 7 години
А и да не забравите Апостола, покрай тия ваши "нашенци", редакцията !
17
7
 
15
 
! Отговори
Сфес.бг преди 7 години
Тоя "нашенец" български не може да говори бе, редакцията ? Аз го слагам в графа кроманьонец. Ето ви липсващото звено, НА :D Тия "нашенци" да си седят в Дойчланд, Мойчланд и хич да не ги виждам тука, а пък ако много свои ги чувстват очиларките от жОрналистическия, да ходят и те към Дойчланд-Мойчланд. Сега го местя от лев в десен с рязко движение и продължаваме напред.
16
7
 
24
 
! Отговори
Пича преди 7 години
До АТАКИСТТук става въпрос за хората,които нямат пари да се образоват.Какво им осигурява България? С 360 лв минимална трябва да правят деца,да ги образоват,да ги облечат,да могат да им осигурят бъдеще? Когато хората бачкат за 360 лв ,а за нормален живот им трябва 1 500 лв,тогава престъпността и агресията взима връх.Я да направят минималният доход 1 500 лв и раждането на деца и спорта национален приоритет,та да видим тогава как престъпността ще изчезне.Мизерията създава злоба и слаба Държава!!!
15
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
годишно между 60 и 70 хиляди напускат тази държава с намерението НИКОГА да не севърнат тук . все млади , под 30 годишна възраст . а вие стойте тук и гласувайте за50 лв и тройка с гарнитура , те ще ви "ОПРАВЯТ".
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изтеглил си е заплатата. За да попаднеш на работа в някоя фабрика, които тук работят денонощно, за разлика от магазините е много трудно назначението директно, това става през посредническа фирма, към която си назначен, заплащане 9-10 Е на час в масовият случай, има и изключения, за директно назначение е почти невъзможно. След година работа през посред. фирма директно назначение заплащане 13-14 Е на час, после расте. Като този е пълно в цяла в Германия, затова не вярмат че съм българка.