Архитектура, инженерство, дизайн! Не на теория, на практика!

Реалността понякога е различна. Особено ако майсторите са самоуки
19 фев 2017 12:45, Красимир Ангелов
8

Снимка: pisez.com

Похвално е, когато човек показва завидни умения и успява да "закърпи" нещо повредено с подръчни материали. А още по-похвално е, когато има такъв успех в строителството.

Уви, както ще видим в следващата галерия, не винаги резултатът е сполучлив. Но пък за сметка на това е комичен и заслужава да се види.

Насладете се на архитектурата, инженерството и дизайна на практика, а не на теория. А още подобни весели снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: инженерсмяхремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
Поредицата има за цел да ни покаже как да се учим от богатия съветски ,а сега руски опит.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТурчинаНе виждаш ли, че това е една от руските фотосесии от типа "Абсурди"?
3
0
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
Не е класика от соца.Още в далечното минало, в някои райони, в традиционните български къщи е имало цели стени облечени в дърво чрез вграждане на долапи. В по-богатите къщи вратите на тези стенни шкафове са украсени с резба, а в някой от тези долапи се е намирала мивката. Но това е било лукс от времето на Средновековието и Възраждането.Дали социалистическите специалисти по обзавеждане са имали за еталон старинните български къщи или са копирали от другаде, не знам, но за 20-и век е било нелепо
2
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мивка в гардероба е класика от соц времената. Навремето в хотел "Рила" мисля че беше в София имаше по една тоалетна за целият хотелски етаж. Съответно във всяка стая в гардероба бяха инсталирали по една мивка поне да си измиеш очите и зъбите. Спомням си че се връщахме от почивка в Австрия 1993 година и контрастът между условията там и стаите в българският хотел беше умопомрачаващ.
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от тия глупендърски заемки от руски сайтове!