Старомодни правила за обзавеждане на дома

Правило: Купувайте обзавеждане на пасващи си мебели
19 фев 2017 09:47, Михаела Лазарова
4
Старомодни правила за обзавеждане на дома
Снимка: freeimages

Кой казва, че домът трябва да е обзаведен и подреден по правила? Всичко е въпрос на вкус и понякога тези правила и стереотипи пречат повече, отколкото помагат в украсата на жилището.

Ето от кои правила за декориране на дома не трябва да се ръководите!

Правило: всичко трябва да си пасва цветово

Прекалено еднообразно е, ако подредите цялата декорация в жилището, така че да е в една гама. Има множество цветови варианти, с които да раздвижите украсата в дома. Въпрос на вкус е, разбира се, но са възможни много комбинации, които да ви помогнат жилището да изглежда по-приветливо, светло, просторно и с настроение.

Правило: купувайте обзавеждане на пасващи си мебели

Кухненското обзавеждане обикновено върви в комплекти. Но това не ви прави длъжни да пренасяте идеята от магазина директно в дома си. Дайте воля на въображението си и съставете ансамбъл от мебели по ваш избор. Забавно е, когато правите всичко в дома си по свой собствен вкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Дзъ преди 7 години
Роби сме на вещите и от там ни произтичат финансовите разходи за купуване на мебели в които да съхраняваме принципно ненужни вещи... замислете се и си дайте сметка колко пари сте похарчили за етажерки и рафтове за сувенирчета от по евро - две или снимки примерно, на които само бършете прахта ... минимализмът е на мода на пук на консуматорската индустрия....айде лека
2
0
 
6
 
! Отговори
Теория и практика преди 7 години
Каква квадратура имат стаите в повечето български домове? 10, 12, 15 кв.м. Е, как тогава да вместиш там малко на брой мебели - най-необходимите, ако не ги подредиш до стената?
1
0
 
21
 
! Отговори
между редовете преди 7 години
От статията разбрах, че и мебелните фирми са я закъсАли - никой не купува "на едро".Нещо друго да ни информирате?