Драстична промяна: От паласки до стегнати форми

Бивши дебеланки захвърлят широките дрехи, показват плочки
Обновена: 6 мар 2017 18:11 | 6 мар 2017 18:10,
13

Снимка: klyker.com

Човек никога не е късно да промени себе си и живота си. Вижте в галерията вдъхновяващи трансформации на хора с наднормено тегло, които с много усилия и спорт са успели да свалят излишното.

При някои трансформациите са наистина забележителни. Вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето приличат на гъркини.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди и след са обърнати.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, ако са истина. Но по-драстичните промени са все облечени деойки. Което ме навежда на мисълта, че са останали доста кожи. Което ама никак не е хубаво. По-добре по-пълен, отколкото с виснали кожи.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, как един не видях да понесе нещо позитивно като нормално. Ама не било така, ама не е верно, ама оставали кожи. Да остават и после се премахват! Всички долу не можете да приемете победата на волята,щото искате да сте прасета.
5
1
 
4
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
"ШОК! Тази жена отслабна с 13 килограма за две седмици! Просто сутрин изяждате на гладно две супени лъжици..."Прочети още на: приказкиотхилядаидвенощи.дрън-дрън-дрън-дръъънннннн...
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По скоро това са снимки на хора, които не са били дебели но са надебелели. Няма магия която да те превърне от освинен във фиданка без да остави поражения, разтегнати и увиснали кожи, белези от операции за изрязване на излишни кожи и т.н.Имам един познат, беше 140 кила, сега е 80, ама на нищо не прилича, преди операциите висеше като торба, след операциите беше обезобразен.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не ми е ясно....те са били сигурни,че ще отслабнат и за това са се снимали дебели?!Кой нормален човек ще си снима сланините в профил и анфас?Ей така,да си ги има снимките...аре бегайте от тука...
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шишкоТези в телевизия ТЛС, от 300 кила ги правят на по 80, ама окълцат бая мръвки и стомаха им го правят колкото малък портокал.
1
3
 
27
 
! Отговори
шишко преди 7 години
Промяната е абсолютно реална ! .... С една подробност. Снимките преди-след са на обратно. То и аз преди 20 години бях 75 кг. а сега съм 135 кг. Обичам да ям, какво да се прави.

Спонсорирани публикации