Дами и кавалери по български: Два разминаващи се свята!

Изгубихме ли джентълменството там, където и женствеността?
8 мар 2017 18:48,
37

За 8 март улиците са осеяни безброй цветя. Преди да получим традиционния букет обаче е време да помислим дали всъщност нямаме нужда от малко повече. 

Кои са принципите, които всеки мъж трябва да спазва, независимо дали е празник на жената или не и къде се разминават очакванията и реалността – разказват Милена Енчева и Владислав Радославов от Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: кавалеридамиочаквания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвременните жени са скрап ,бунище ,Мара общата. Нямам нужда от такава жена. Искам да имам истинско семейство. И деца живеещи в обичан и уютен дом. Браво на арабеските ,камъни у главата за тоя сой ***.
29
1
 
6
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
НЕ СЛАГАЙТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ КАКТО ЖЕНИТЕ ТАКА И МЪЖЕТЕ.......ВСИЧКО Е ИНДИВИДУАЛНО......ДО ЧОВЕКА.....
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една жена, спре ли да желае мъжа сексуално не го обича!!! . Не се заблуждавайте!!! . Той е даденост, машина за пари и апартаменти. И си има друг в 90%от случаите, колкото и трудно да го възприемате, това. Това е предпоставка за изневяра от страна на мъжа. В един момент са съквартиранти, които си делят сметките у дома. Любов имат извън дома. Живеят, така до един момент, следващия е раздяла, развод. *** си е *** с подарък и без подарък.!!!
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
остава сам ***, защото е тарикат. на дамата не и дреме за някой който не и зачита чувствата. масово мъжете се подиграват с чувствата на жените си.някои дори жест не правят към жената с която са. когато имаш уважението към дадена жена си го имаш винаги. ако ще да преминете през скандали, тежка криза във взаимоотношенията. уважението си остава.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много са зле бг мъжете.
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не са ***, какво ще правите вие бг мъжете. Трябва да сте на седмото небе от факта, че въобще някоя жена ви е отразила въобще.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато един мъж подари нещо на жената до него, тя може да хареса жеста, но ако не го харесва истинско, нищо няма да се промени. За това има мъже *** които се подиграват с жените си, но тя стой до него - защото истински го обича. Така че, тази статия си е пълна глупост. Мъже, ако една жена Ви харесва, това не е защото сте кавалери, а защото има нещо във вас което Ви прави неустоими, дори и да сте истински ***.Казвам от личен опит.
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българският мъж знае как да се държи с една жена,само че истинските Българки са застрашен вид,повечето са чалгарски кифли с мозък като на врабче,обаче с претенции като на кралица.Тъ.пи,тъ.пи та чак вдлъбнати.
22
1
 
1
 
! Отговори
:D преди 7 години
До МиТаКаМинути за самореклама....
21
1
 
2
 
! Отговори
а обратното? преди 7 години
До МиТаКаНе мислиш ли, че обратното също важи? "Туй сегашното мъже- мъже ли са?" Някои дори са по-женствени и от жена. По- голямата част поради липса на възпитание и дисциплина, или не знам и аз какво са пълни мамини синчета, които не мога да си изпържат дори две яйца. Това да видиш мъж на място в днешно време си е рядкост голяма. А що се отнася до момичетата, твои наборки- напълно съм съгласна!
20
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дамите си останаха дами! Мъжете са си ***! В тези два различни свята няма място за любов, обич уважение.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък съм бил с много жени и съм доволен от почти всички, но пък и аз съм се държал възможно най-читаво с всички.
18
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените не понасят мъжете. Каква нежност и любов?! Органически не ги понасят, отврат, ужас. Мъжете 90%от тях им липсват първите седем години(крайно невъзпитани, арогантни, ценични, безцеремонни) Каква любов искат някакви безлюбовни и безчувствени същества!? Ти разсмя, гласно цялата аудитория от жени с тази несъвместимост. Комплекси, постоянно се състезават с жените. Не могат да желаят да ги обичат и да са влюбени в тях, при условие че са безчувствени и припряни.
17
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е че много рекламираната еманципация завърши с катастрофа!Жените вече не са жени..Загубиха себе си да се доказват, да се правят неща не за тях, да се мерят 24 ч с мъжете и т.н.Станаха меркантилни, а търсят любов?Станаха егоисти, а търсят нежност?Станаха безчувствени, а търсят вярност?Вече рядко има жени да са нежни и просто Жени.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто спрете да се държите като задни*и един към друг и всичко ще бъде наред. Под "един към друг" нямам предвид отношенията м/у мъжа и жената, а по принцип. Тия приказки за "кавалери и дами", "принцове и принцеси" ги оставете в миналото, защото там им е мястото. Приятно гушкане тази вечер!
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако случайно някоя жена ви е харесала мъже. Огледайте се в огледалото и се ущипете.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лоялни са жените с възпитаните и уважителни мъже. Сега жените не понасят мъжете. Нямат какво да им харесат. С чепати характери, безкомпромисни, инати, конфликтни, невъзпитани, неотстъпчиви.
13
5
 
11
 
! Отговори
МиТаКа преди 7 години
До Анонимен 12Всичко е от гените, аз като рус, синеок, 183м висок мъж никога не съм си позволявал да обиждам и унижавам една жена, това е унизително дори и за един мъж да пада на такова ниво.... Това са комплексирани мъже....
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес колежкките почерпиха а ние мъжете се изложихме не подарихме и едно цвете засрамени днес решихме да засадим леха с рози на портала за да им се радват всеки ден.
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някакви снобари са бг мъжете, въобще не си харесват и обичат жените. С ненормални изискавания без пикритие към тях. Бг, жената изпитва известна непоносимост към тях. Общо взето българския мъж дразни, обижда, унижава жената. И очаква да бъде обичан и желан. Защо, пък не много the best, да си *** и да те обичат. Ако не ви се получи мъже с това мега кретенско поведение. Пробвайте с нещо ултра модерно идиотско дано ви се получи. До тогава бъдете вдъхновени от собствената си идиотия.