Жените искат най-вече перфектна кожа на лицето

Какво пазаруват за 8 март?
Обновена: 8 мар 2017 16:46 | 8 мар 2017 12:55, Александър Попов
0
Жените искат най-вече перфектна кожа на лицето
Снимка: Reuters

За своя празник 8 март дамите искат магнетични очи и перфектна кожа на лицето. Нова класация сочи, че на първо и второ място на най-пазаруваните артикули са две спирали в различен ценови диапазон, а на трето са ампули с лифтинг ефект.

В класацията са подредени 10-те най-продавани продукта за месец във веригата dm в категориите "Декоративна козметика", "Грижа за лице", "Грижа за тяло", "Аромати" и "подаръчни комплекти" по показателя оборот.

Целта е да се помогне както на дамите при избора на продукти за разкрасяване за празника, така и на господата, които купуват подаръци за своите половинки.

Българките държат да имат не само магнетични очи, но и чисто лице. Това е видно от факта, че в първата десетка има два вида мицеларна вода за почистване. Нарастващата популярност на мицеларните води се дължи на това, че те са подходящи за всякакъв вид кожа и не съдържат алкохол и други агресивни компоненти. А ефектът се постига благодарение на съдържащите се в тях частици, които абсорбират замърсителите.

Грижата за кожата на лицето предполага и подхранването с качествени кремове, които придават еластичност и забавят стареенето. Едни от най-купуваните продукти са дневен крем с Anti-Aging ефект. Сред другите предпочитания на българките са овлажняващ дневен крем и крем с екстракт от охлюви, който възстановява клетките в кожата, овлажнява я в дълбочина и я предпазва от образуване на бръчки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари