Американците леш в леглото, не им се прави секс

Съвременниците ни в пъти по-пасивни в любовта от преди 20 години
Обновена: 9 мар 2017 13:20 | 9 мар 2017 12:00, Красимир Ангелов
28
Американците леш в леглото, не им се прави секс
Снимка: Reuters

Съвременните американци правят значително по-малко секс в сравнение с предишното поколение отпреди 20 години, установи изследване, цитирано от британския "Метро".

Проучването било направено от университета в Сан Диего и обхванало близо 27 000 души. Събраните данни били за периода от 1989 до 2014 година, като във въпросника участниците трябвало да отбележат колко често са правили секс през последните 12 месеца.

След анализ на получените резултати се оказало, че съвременните американци правят 9 пъти по-малко секс в сравнение с връстниците си през края на 90-те години на миналия век. Нещо повече - това важало за представителите на всички полове, раси и религии, независимо от това дали имат деца или не.

Изследователите се натъкнали на още един интересен факт - за всяка година след 25-ата си, хората са правили средно 1,18 пъти по-малко секс. Учените обясняват спадането на сексуалната активност на американците в сравнение с 90-те години с промяната в начина им на живот.

Днешните граждани на САЩ са по-малко склонни да се обвързват с трайни партньори, а именно трайните интимни връзки водят до по-редовен секс, установили учените, цитирани от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората се отвратиха от секса - то те залива отвсякъде от долна по-долна пропаганда. Няма любов, само животински секс...а то омръзва. Самовлюбените станаха критично много- може да се е вдигнал брят на продадените вибратори ....
1
10
 
37
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Как да им се прави като са наблъскани с химия и препарати!!! Половината ялови и с еректилни дисфункции!! Извратеното им съсипано общество ,промотира упадък и пор*нография,силикони и дрога .Бавно ,но сигурно загиват, няма ли морал и ценност ,няма и общество.Този либерален ,безполов ,наркомански цирк нарече САЩ ще се самоунищожи!!