Защо ли жените живеят по-дълго от мъжете?

Вижте кадрите, пред които и науката мълчи
18 мар 2017 21:50, Красимир Ангелов
30

Снимка: pisez.com

Статистиката е категорична, че средно жените живеят с няколко години повече от мъжете. За това определено има доста научни обяснения, но понякога и науката мълчи пред някои факти. Като например снимките от следващата галерия!

Виждали ли сте жена да прави това? Надали, защото по принцип простотията е запазена територия за мъжете. И донякъде изглежда весело, ако не е толкова опасно.

Вижте веселите снимки в следващата ни галерия, а още подобни може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: мъжежени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко се връткат.до 1
15
0
 
1
 
! Отговори
Омерзен от феминизма преди 7 години
Скоро жените не само няма да живеят по-дълго от мъжете, а и рядко ще преживяват и половината от живота който природата им е отредила. Бежанците първо ще ги опънат публично, после ще ги заколят, за да се знае че жената не струва колкото мъжа. Всичката феминистка *** трябва да е на два метра под земята. Само така мъжете ще бъдат отмъстени, пострадали от просташките Евро-закони които уж разрешават свобода на словото, а наказват заради сексизъм мъжете по глупавия християнски свят.
14
0
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Мъжете живеят по-малко защото се женят. И след това са изцедени физически, психически и финансово.
13
1
 
0
 
! Отговори
v преди 7 години
До жена-егалитаристГлупачке, ако има някаква грешка на жените , то тя е била предизвикана от грешка на мъжете в случая крайните женски действия(крайностите на феминизма) са предизвикани от мъжки грешки - насилие, несправедливости, егоизми.А нормалните човешки права на жените не са грях нито проблем. Трябва да проумеят и те и ние за тежестта на мъжката отговорност.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото жените са "златния" генетичен фонд на човечеството, а с мъжкия пол природата "експериментира". И защото освен доказано рисково поведение в живота алкохолиците и наркоманите превишават в пъти същите при жените. Статистика и генетика.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотия!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
алкохола прави чудеса
9
1
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
за да не се налага на мъжа да си готви и чисти сам в края на живота си. а извън остроумията, защото всички гени са дублирани и при дефект се ползва дубльора, но това не важи за Х хромозомата у мъжа, тя е само една. по същата причина децата на близки кръвни роднини често имат дефекти, дете на брат и сестра има 50% недублирани гени, мисля че някъде при трети братовчеди общите гени падат под 5% , което вече си е ок.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е трябваше да сложите и онази снимка на оня пияния англичанин в една хотелска стая в Слънчев бряг където си беше наврял една пиратка в заддника за рождения си ден и като му я запалиха и гръмна и му отпра анусса и му правиха 8 шева в поликлиниката на курорта.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите, же излезе че мъжете умират по-рано от беномразство. Омразата разяжда и погубва, заедно с простотията от снимките.
6
5
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Снимката, на която блядоветe наливат лосион за вана направо кърти мивки? Сдьелано в СССР!
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щото са мързеливи. Като няма физическо натоварване, няма и претоварване .
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен ГЛУПОСТИ ПИШЕШ!!!
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото не са имали жени да видят какво е.
2
26
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените живеят повече защото живота им е по лесен, и не се хабат толкова много...мъжете им се пада по трудната част от ангажиментите, затова и работат повече и изкарват повече пари, жените седат и само очакват някои да им пристава на исканията.
1
6
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
*** снимки.