За цената на мъжката любов в Русия: Служители останаха без работа

Видео в интернет показва как готвач и сервитьор се целуват
Обновена: 25 мар 2017 21:13 | 25 мар 2017 21:06,
42

Готвач и сервитьор от заведение в руския град Волгодонск бяха уволнени, след като в интернет се разпространи видео, на което се вижда как двамата мъже се целуват и интимничат на публично място, съобщава сайтът life.ru, цитиран от "24 часа". 

Клипчето е заснето от служител в караоке бар, където фирмата, собственик на пицарията, е имала фирмено парти. 
 
На следващия ден, след изтичане на видеото в интернет, двамата мъже се събуждат известни. Телефоните им не спирали да звънят, а хората да ги питат как и защо са се оказали в такава ситуация.
 
"В пицарията на следващия ден ми казаха, че вече за моите гейски приключения знае целият град и това вреди на репутацията на заведението. След това ме помолиха да напиша молба за напускане по взаимно съгласие. Същото направиха и с моя колега. Срещу мен се настроиха повечето ми роднини, познати и приятели. Имаше много заплахи", разказва готвачът. 
 
Двамата твърдят, че не помнят нищо и вероятно ситуацията е възникнала след прекомерна употреба на алкохол. 
 
За първи път видеото се появи на дагестански сайт, където веднага започнаха призиви гей двойката да бъде открита и линчувана. По-късно се оказа обаче, че мъжете са от Волгодонск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
6
 
! Отговори
Da преди 7 години
До тоя където говори за зелени карти и Русия- Руската федерация не участва в тази томбола, намери си други опорни точки, со.росоиде.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама в Русия нали няма гейове, хора. В цял свят се носи славата на руските "мъже". Само рускините нещо не ги харесват.
24
1
 
9
 
! Отговори
Василев преди 7 години
Аз харесвам мъже :).
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
25, ТИ НЕ ЖИВЕЕШ В ЕВРОПА НАЛИ, ВЪРВИ УДАРИ ЕДНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ОДОБРЕНИЕ КЪМ ЛИНЧУВАНЕТО НА РАЗЛИЧНИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД- МОЖЕТЕ ДА ГИ ПАЛИТЕ КАТО ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО- САМО ДА НАПОМНЯ ЧЕ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА, А ХОРАТА ЩЕ СЕ РАДВАТ НА ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ ТАКЪВ КАКЪВТО ТЕ СИ ГО ИЗБЕРАТ И ОРГАНИЗИРАТ, А ТИ ХОДИ И СЕ ЗАВИРАЙ ПОД ЗАВИВКИТЕ ИМ КАТО НЯМАШ СВОЙ ШИЗОФРЕНИЯТА КЪМ С О Р О С Е МНОГО МОДНА- А ТОЙ ЗНАЕ ЛИ.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, това в щатите никога нямаше да се случи. Това си е лично. Не са го демонстрирали хората на прайд. Не съм привърженик на гей общесвото, но в случая няма натрапчивост и демонстрация на обществено място, което не ме дразни.
21
4
 
4
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Нормално е да се изгонят от работното място, все пак е в Русия, виж, ако беше в САЩ или Европа щяха публично единия да предложи брак на другия, да има сълзи и рев в публиката и т.н.
20
5
 
9
 
! Отговори
киреза преди 7 години
БОГ Е ПОКАЗАЛ СЪС ИЗГАРЯНЕТО НА СОДОМ И ГОМОР КАК ДА СЕ ПОСТЪПВА С ХЕДЕРАСТИТЕ .... ОГЪН И ЖУПЕЛ....А КОЙТО ИСКА ХЕДЕРАСТИЯ,ДА ОТИДЕ ПРИ ПИРОСТИЯТА МЕРКЕЛ......
19
1
 
4
 
! Отговори
Путин преди 7 години
До ПЛЕВЕНЛИЕВАко искаш ела с нас с Миша на почивка.
18
10
 
9
 
! Отговори
ПЛЕВЕНЛИЕВ преди 7 години
Бъдете по толерантни.Живеем в 21 век все пак.
17
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдете по толерантни.Живеем в 21 век все пак. И Путин ходи с Медведев на почивка,от както избяга жена му,ама това си е негова работа.
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Би трябвало да им се режат топките. Навсякъде по света. Уволнението е задължително.
15
5
 
24
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
хомосексуализмът е нещо отвратително и ние, нормалните хора не сме длъжни да търпим тази отврат да се демонстрира на публични места и на работното ни място !а Сороските *** да си спомнят че юдо-масонския кибук наречен Европайски Съюз се ръководи от хомосексуалист .... спомнете се как се хвърляше да целува пожарникаря и как пожарникаря се опитваше да го избута .... жалка работа е вашата шенгения сороски ***
14
4
 
6
 
! Отговори
CIA преди 7 години
А, то нали при *** таквиз работи мама бе??? *** азиатски лицемери!!!
13
11
 
8
 
! Отговори
Руснаците деградират преди 7 години
При липсата на перспектива руснаците съвсем деградираха...Постоянен алкохолизъм и мъжки секс...Ужас!!!
12
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-много гейове има в руската казарма. Нещата отиват към фифти фифти от личният състав. Там е нещо нормално лицата с азиатска външност да изнасилват лицата с руска външност, съответно това е и причината за постоянните самоубийства в руските казарми. Тези момчета явно са си припомнили войнишките години след няколко водки и спомени от руската казарма.
11
7
 
11
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха... преди 7 години
Носители на православните евроазиатски ценности на Путягата
10
8
 
7
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Еврогeйския съюз се е възмутил от Пyтлep толкова много, че е решил да удължи санкциите за хайвер от Белуга за още 12 години! Късия трябва да уважава пендаците! Край!
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Пък и как реши, че е диктатор, след като изпълнява желанията болшинството от народа си ""...............щом питаш - да ти кажа:От 20 години следя отблизо ситуацията в Русия, знам всеки един руски политик, знам всяко едно събитие случило се в Русия в последните 20 години.Между другото ако търсиш истинска информация за Русия единствената свободна медия там е радио:echo.msk.ru/
8
14
 
19
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 12,Какво те боли толкова за Путин, не ми е ясно?Пък и как реши, че е диктатор, след като изпълнява желанията болшинството от народа си? Това, че на нас не ни допада политиката която той води, въпреки че не виждам с нещо тя да е навредила на България, си е лично наш проблем, а не на руснаците!
7
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Нали там нямало гейове,само в емроатлантическите държави съществували такива? ""....................и аз мразя гейовете, но ... ако има нещо което мразя повече от гейовете това са диктатори като Путин и Ердоган.Между другото добро впечатление ми направи Радев, че не се целува с мъже на срещата в Италия.