Ясните признаци, че ние вредим на връзката

Три признака насочват, че проблемът се корени в самите нас
Обновена: 28 мар 2017 19:21 | 28 мар 2017 19:12,
2
Ясните признаци, че ние вредим на връзката
Източник: Reuters, архив

Връзките невинаги са съпътствани с щастливи моменти. Има и периоди, в които отношенията минават през трудности и са поставени на изпитание. Тогава обикновено започваме да анализираме ситуацията и да си мислим дали проблемът не е в нас самите.

Не е лесно да се отговори на този въпрос, тъй като отговорът може да не ни хареса. За да решим даден проблем обаче, първо трябва да сме наясно какъв точно е той.

Тези три признака насочват, че проблемът във връзката се корени в нас.

1. Фокусираме се върху негативното, когато се появи проблем

Напълно нормално е да чувстваме, че връзката ни тества нашето търпение. Какъв би бил животът ни без тези предизвикателства и препятствия?

Негативизмът обаче не поражда продуктивност, той ни изяжда. Ако с партньора си преминаваме през напрегнат период и не можем да видим положителна развръзка на ситуацията, това е признак, че задържаме връзката, без дори да го осъзнаваме.

Останалите може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
????????????????Тук често се публикуват материали, взети от "Тийнпроблъмс".Сега пък "Тийнпроблъмс" има повод да заеме нещо от този сайт.Въпросът е, какъв процент от онези, които посещават настоящия сайт, са под 20-годишна възраст?
1
3
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво на героичните усилия на достойните журналисти от сайта, които винаги намират начин да помогнат на всякакви хора с всякакви проблеми и винаги да дадат точните съвети.Браво!

Спонсорирани публикации