Парите в живота на отделните зодии

Всеки може да получи това, което иска
29 мар 2017 20:45, Александър Попов
3
Парите в живота на отделните зодии
Източник: Reuters, архив

За едни парите са зависимост, за други – независимост. На едни богатството помага и ги прави свободни, други ги превръща в роби. Парите управляват света и ума на хората. Според астрологическата аксиома всеки знак от зодиака може да получи това, което иска, и всеки е талантлив по свой собствен начин.

Всеки може да стане милионер, но трябва да иска и може.

Какви са специфичните особености на всеки знак? Вчера ви запознахме с първата тройка – Овен, Телец и Близнаци, а днес ви предлагаме следващите три знака от зодиака – Рак, Лъв и Дева.

Рак

Представителите на този знак стоят на дъното по отношение на финансите и трудно могат да станат милионери със собствени усилия. Но пък имат най-голям шанс, в сравнение с другите зодии, внезапно и неочаквано да започнат да се къпят в пари. Например да получат наследство. Но пък са способни да раздадат наготово получените средства на нуждаещи се приятели и роднини.

Отношението им към парите – Колкото повече пари, толкова повече уважение. Раците се страхуват от бъдещето и смятат парите за защита от бъдещи проблеми.

Хората от този знак виждат парите като източник на собствената си свобода и независимост. Обичат да пестят за черни дни и са изключително привързани към ценните неща, които имат. Винаги си правят сметката при всички покупки и инвестиции.

Раците си поставят за цел да печелят възможно най-много, защото с нарастване на количеството на парите им нараства и гордостта им.

В своята дейност използват най-новите постижения, не се страхуват от иновации. Обичат да си сътрудничат с чужденци. Затова и влагат парите си в нещо ново и обещаващо. Доверяват се само на факти и рядко вземат предвид чуждото мнение.

Раците често намират призванието си в хранително-вкусовата промишленост, те са отлични готвачи и ресторантьори. Работата с деца, търговията с антики и предмети на изкуството, търговията с недвижими имоти, земеделието са други области, в които те с лекота печелят.

Какво е отношението към парите на представителите на зодиите Лъв и Дева четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За каква гордост, става на въпрос при Раците? Това са толкова раними и чувствителни създания, че биват ли наранени веднага се вглабват в собствената си черупка. Ужасно търпеливи и добри, но "прелее ли чашата на търпение" щипките не пускат до кръв и месо захапват. Но са крайно дипломатични и лоялни. Хората се възползват от тяхната добрина и толерантност. Пестеливи нахотчиви. Умело се справят с предизвикателствата, при усвояването на паричните средства. Много усърдие, труд и взискателност.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какъв си, нали си Рак!?
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз съм рак, и описанието няма нищо общо