Ставаме ли за милионери според зодията?

Как зодиакалният знак ни влияе по отношение на парите?
30 мар 2017 21:18, Александър Попов
2
Ставаме ли за милионери според зодията?
Източник: Reuters, архив

За едни парите са зависимост, за други – независимост. На едни богатството помага и ги прави свободни, други ги превръща в роби. Парите управляват света и ума на хората.

Според астрологическата аксиома всеки знак от зодиака може да получи това, което иска, и всеки е талантлив по свой собствен начин. Всеки може да стане милионер, но трябва да иска и може.

Какви са специфичните особености на всеки знак? Вече ви запознахме с тройките – Овен, Телец, Близнаци и Рак, Лъв и Дева. Сега ви предлагаме повече за шанса да станат милионери представителите на знаците Везни, Скорпион и Стрелец.

Везни

Везните са най-балансираният знак в зодиака, а когато става въпрос за пари, на тях им трябва само една идея и желание. И тук идва проблемът – повечето представители от тази зодия нямат желание да бъдат богати. Но пък умеят да живеят от парите на другите. Способни са да харчат парите на близки и роднини, а за проекти без проблем си намират спонсори. Може да не искат да бъдат милионери, но съдбата обикновено ги компенсира в средата на живота им с някакво наследство.

За тях богатството е като мухата – може да кацне и върху роза, и върху оборски тор.

Везните рядко се захващат с бизнес, чиято печалба да идва само при тях. Лошото е, че когато натрупат много пари могат да градират в тази посока до неузнаваемост.

За пари са готови да сключат брак по сметка. Полагат упорит труд при ново бизнес начинание, но не дълго. Постепенно губят интерес и търсят по-лесни начини за доходи. Независимо дали ще бъдат по-малки.

Сред положителните бизнес страни на Везните е умението да делегират на правилните хора отговорности, което води до успешен край почти всяко тяхно начинание.

Представителите на тази зодия са родени да бъдат артисти, художници и да упражняват професии, свързани с културата.

Какво е отношението на представителите на зодия Скорпион и Стрелец четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-голяма глупост не бях чел отдавна. Сашето надмина дори Мария Нестерова и Михаела Лазарова, взети заедно.