Смеево – еднодневната автономомия в Габрово

26-ма души вече обявиха автономия, имат си девиз за смях
1 апр 2017 10:32,
3
Смеево – еднодневната автономомия в Габрово
Снимка: Facebook

26-ма обявиха автономия в Габрово. Очаква се стотици да се присъединят към тях в следващите часове. Държавата е малка по размер, но вече беше намерена на картата. Щабът на управление е ул. Брянска 68, Габрово. Идеологът на държавата се издирва, съобщи "24часа".

Знае се, че през 1986 г. е живял в кв. "Младост" в София. Идеите му, разбунили духовете на 26-тимата отцепници, са случайно открити в архива на Музей "Дом на хумора и сатирата," при проучване с цел подготовка на изложба.

Територията с претенция за държава се нарича Смеево,а девизът на отцепниците е "Смей!"

Очаква се автономната област да обяви своето правителство, герб и конституция в следващите часове. Знамето е котешка опашка.

В деня на шегата Музеят на хумора и сатирата в Габрово отбелязва своя рожден ден. Събитията минават под мотото "45 години смях не стигат!".

Във Веселата къща е ден на отворени врати. Музика, магично шоу, скечове, спектакли и игри, та даже и йога на смеха щ има в залите на Дома на хумора. Във фоайето пред Залата на жирафите ще се въртят видеозаписи от архива на музея, а всички посетители ще могат да си направят селфи пред кривите огледала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ОБЯВЯВАТ КАКВАТО СИ ИСКАТ АВТОНОМИЯ АМА АКО НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ДА ГИ ПРАТЯТ НА СЪД :D И АЗ ОБЯВЯВАМ АВТОНОМИЯ АМА АКО НЕ СИ ПЛАТЯ ЩЕ ДОЙДЕ СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛЯ :D
2
0
 
1
 
! Отговори
Сокол преди 7 години
Браво! Честито, братя. Почна се. Днес Габрово, утре Родопа, после Делиормана и т.н. Стига вече приказки, време е за действия!
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха......Еййй....тези габровци.....Хубаво е,че хората там държат фронта с хумор на фона на цялата свинщина в тази държава