Знаците, че бившият/бившата ни още има чувства към нас

Въздействието на алкохола оказва въздействие
5 апр 2017 22:40,
5
Знаците, че бившият/бившата ни още има чувства към нас
Източник: Reurets, архив

Събирането с бившата ни половинка е деликатен въпрос. Някои хора бъркат любовта с други усещания и намират връщането при бившия/бившата като очарователно. Това обаче невинаги е така. Има и една по-особена група хора, които обичат да бъдат в токсична връзка. Подобни действия обаче трябва да бъдат добре обмислени, за да не съжаляваме по-късно отново.

Ето как можем да разберем дали той/тя не ни е преживял/а напълно.

1. Получаваме съобщение, когато е под въздействието на алкохол

Това е сигурен признак за все още съществуващите чувства. Всичко, което правим, когато сме попрекалили с алкохола, е това, което бихме направили, ако се освободим от задръжките си, когато сме в трезво състояние.

Другите признаци четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nay vqrnoto e tam che mnogo pati samiq chovek ne znae dali go sarbi ili boli.zamislete se I shte se uverite !
2
0
 
8
 
! Отговори
Причините? преди 7 години
Ако и двамата вече си имат нови брачни или поне любовни партньори, но въпреки това отново допуснат да имат интимни контакти, тогава възникват много въпроси.Защо изобщо са се разделили?Спречкали са се за глупости?Или единият се е полакомил за по-изгодна партия?Или някой от тях все още не е искал да се обвързва, а другият е мислил, че е крайно време вече да си създаде деца и семейство?Или и двамата са похотливци и не изпускат случая, ако им падне извънбрачна възможност?
1
4
 
4
 
! Отговори
Няма нищо чудно преди 7 години
Не всички се разделят скарани и намразили се.Нормално е, ако се срещнат след време и са свободни и двамата, да почувстват тръпка. Случва се да стигнат до сексуална близост, а също и да си поговорят като стари приятели.Но ако единият е вече ангажиран, не е за чудене, че другият, който е все още свободен, може да изпита ревност. Човешко е, макар че наистина е дребнаво, ако започне да злослови пред старата си любов по адрес на новата му (й) половинка.