Какво казва нумерологията за Лазаровден?

Денят не е подходящ за сватби и кръщенета, казва Милена Иванова
4
Какво казва нумерологията за Лазаровден?
Милена Иванова. Снимка: личен архив

Лазаровден е един от най-цветните празници в българския народен календар, който по традиция се чества само от жени. Празникът е наричан още Лазар, Лазарица или Лазарова събота, но знаем ли кое от имената, посветени на празника, са най-подходящи и какви позитиви носят на притежателите им според нумерологията.

Дневната нумерологична карта на Лазаров ден е с път на живота четири. Това не е една от най-благоприятните нумерологични карти, поради което не препоръчвам да се организират важни събития като сватби и кръщенета. Казват, че когато се роди дете на църковен празник то си идва с името. Но дали наистина трябва да се съобразяваме само с това?

Името на човек е от съществено значение, то определя възприятието му за света, начинът по който да се справя, качества, които притежава или липса на такива. От всички имена посветени на Лазаров ден най-благоприятни според нумерологията са Лазар, Лъчезар, Лазарин, Лазарка и Лазария.

Най-подходящото име от изброените е Лазарица. В името има три кармични комбинации, които осигуряват стабилно семейство, момичето да се задоми, да има собствен дом и всичко това да става с любов, разбирателство и благословията на Ангелския свят.

Вижте какво носят имената Лазар, Лъчезар и Лазарка в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Лазаровденнумерология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
TURK преди 7 години
Много красива жена
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната доза първобитна простотиия...
1
1
 
8
 
! Отговори
ЕЛИ преди 7 години
За кръщене може но за сватба по време на великия пост не се разрешават от православната църква венчавки.Честит празник на всички християни