Ценните качества на жената Телец

Тези жени са независими и емоционално силни
24 апр 2017 22:00,
18
Ценните качества на жената Телец
Източник: Reuters, архив

Жената Телец има своя характерен чар и обаяние, които я отличават от останалите представителки в зодиака. Кои са качествата, по които можем да я познаем?

1. Емоционално силна е

Жената Телец е способна да се справи с огромни количества стрес, който идва от работата, семейството или от самата нея. Тя рядко се срива, когато е подложена на натиск и дори няма да се оплаче или да демонстрира някакви признаци, че е разстроена.

Родените под този знак избягват да търсят съчувствие и вместо това разчитат на своята независимост и силата на духа, благодарение на които преживяват стресовата ситуация.

2. Независима е

Това определено е сред най-известните черти на жената Телец. Тя знае как да направи нещата да се случат и определено не се страхува да се захване с нов проект или да заеме лидерска позиция.

Много често предпочита да работи самостоятелно, а не в група.

Въпреки това тя няма нищо против някой друг да бъде доминиращият, особено когато става дума за партньора ѝ в романтичната връзка.

Останалите може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В секса са божествени!!!!! Жените.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Външен блясък, луксозни вещи, обилие, груби обноски, груб подход, кариеризъм, инат, воля, жестокост, много с.е.кс, сантименталност, ако може, друг да ги глези и обслужва, пълна софра/ трапеза, в крак с техническия прогрес, наука, доколкото става за престиж, добри гласови данни, яка физическа структураимператрици Мария Терезия, Екатерина Велика
7
6
 
8
 
! Отговори
Отвратителни преди 6 години
Меркантилни и ригидни, назадничави във възгледите си са именно телците. Но иначе те обсебват, ако им се оставиш. Отначало изглеждат мили и добри, но после започват да те задушават и манипулират. Собственият им инат им играе най-лоша шега,тъй като предпочитат да си разбият главата, пред това да се променят.
6
6
 
12
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
Телците са най-добрите хора, които познавам! Добри и помогащи на всички, просто защото искат света да бъде по-добър. Обикновено им се качват на главата, защото са много търпеливи. Завиждат им защото са обичани от всички и някои злобари се чудят какво да направят и измислят та да им напокостят...
5
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Злобни, отмъстителни до дупка, завистливи, дребнави до мозъка на костите си, склонни да се бият, дори и да са жени......Жадни за материални облаги. И комплексари. Потвърдено - сестра ми. За мен животът с Телец в семейството беше Ад, за телци не искам да чувам никога !!
4
1
 
12
 
! Отговори
аз преди 6 години
По логигаката на "всезнайкото"- девата трябва да е само женска зодия..
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето са добрички,мили и отзивчиви.Стига да се държите с любов и разбиране към нея ще си живеете потънали в доволство и комфорт до края на дните.А те ще са доста дълги предвид ,че мрази да създава ядове,интриги.Обичат да бъдат глезени.Дали не са си го заслужили?Най-вероятно да.Понякога се тревожат излишно и прекалено много за бъдещето на децата си а и ги обичат безкрайно и са склонни да ги свръхразглезват от обич.Но това са бели кахъри.Гледайте да не кръшкате-ще е грозно и тъпо.
2
8
 
12
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Жена ми е телец и много точно е казано. Който има жена телец му са щастливи дните ! А до 1 написаното му мнение е от завист!
1
11
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Това на снимката не е жена, а муфлон. Факт !