Скандал: Отслабнала ли е наистина най-пълната жена в света?

Според семейството й Еман е в критично състояние след операцията
25 апр 2017 19:45,
6
Скандал: Отслабнала ли е наистина най-пълната жена в света?
Снимка: Twitter

Семейството на Еман Ахмед Абдел Ати, най-пълната жена в света, която претърпя операция в Индия, обвини в лъжа лекарите за реалната загуба на нейното тегло, съобщава ДПА, цитирана от БТА.

Агенцията изтъква, че близките на пациентката са били скандализирани от факта, че медицинският екип е принудил пациентката с рекордно тегло да напусне болницата преждевременно.

36-годишната гражданка на Египет Еман Ахмед Абдел Ати тежеше около 500 килограма и бе подложена на бариатрична хирургия в болницата "Сайфе" в Мумбай. Екипът твърдеше, че тя се е разделила с половината от теглото си.

Но според сестрата на оперираната, Шайма, това не е истина, а болницата само е търсила как да си направи реклама. "Всичко беше лъжа. Бог да им прости за това, което направиха! Еман не е загубила нито 240, нито 260 килограма!", заяви Шайма във видео, пуснато в социалните мрежи.

Според нея здравословното състояние на сестра й било критично. Тя все още била неспособна да се движи и да говори и страдала от епилептични припадъци.

Болницата и нейният ръководител Муфазал Лакдавала отхвърлиха обвиненията и пуснаха видеоклипчета как Еман гледа телевизия и слуша музика.

"Еман се намира в добра форма и ще бъде изписана след няколко дни. Рисковете за здравето й заради нейното свръхтегло рязко спаднаха", заявиха в имейл от болничното заведение. Ръководителят на екипа припомни, че ще удържи на обещанието си Еман да бъде в състояние да седне в стол след лечението си в Мумбай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
Али Кемал преди 6 години
Само за е,,бане е
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е яла, ама да я бяха завели при доктор Наузарадан в Хюстън:)
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те индийците като оперират, от това дето вадят, могат още един човек да сглобят:) Да се оперираш в Индия или Пакистан, си подписваш смъртната присъда.
1
5
 
6
 
! Отговори
бадкаааа преди 6 години
бадкаааааа тя се е стопила ве 500 кила нежност са станали едва 495,5 кг живо тегло евала такива котенца обичам едричкиии!!!!!!!!!!!!!