Какви са различните зодии във флирта? (II част)

Астрологията оказва влияние и на начина, по който флиртуваме
30 апр 2017 20:53, Анна Дантева
2
Какви са различните зодии във флирта? (II част)
Източник: Reuters, архив

Астрологията оказва своето влияние и на начина, по който флиртуваме с околните. След като разгледахме характеристиките в това отношение сред представителите на първите шест знаци от зодиака, предстои да се спрем на останалите шест.

Везни

Везните оценяват плюсовете и минусите на любовния си интерес и решават дали да продължат или не, в зависимост от това кое надделява. Това показва тяхната аналитична страна. 

След като получат зелена светлина, Везните стават привлекателни, директни и грациозни. Ако преценят, че обектът на желание е много интересен, те ще го преследват страстно и упорито.

Въпреки това, те могат да се радват и когато са в очакване. Родените под този знак са много красноречиви и също така са любопитни относно подробности за миналото, настоящето и бъдещето. Макар Везните да са въздушен знак, по природа те са страстни хора.

Скорпион

Той е комбинация от мощ, загадъчност и флирт. Скорпионът е сексуален и не се опитва да скрие това, както и майсторската си способност да флиртува. Представителите на тази зодия са много емоционални и със задълбочено мислене. Тези опияняващи страни обаче са и измамни в преследването на съответния обект. Защо мислите, че опашката им е толкова отровна?

Скорпионите знаят какво искат и как да го получат и използват всички средства, докато мисията не бъде изпълнена, макар че може да нямат план за действие към крайната цел.

Стрелец

Най-точната дума за родените под този знак е "безгрижие". Те обичат да бъдат спонтанни и притежават онзи магнетичен характер. Стрелците обичат да бъдат душата на компанията, но обичат и да философстват. Стрелците често са директни във флирта и обичат приключенията. 

Как флиртуват представителите на зодия Козирог, Водолей и Риби може да научите на Tialoto.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари