Лукс и в двете нули: Тоалетна за $300 000

Разточителство и свежи цветя в обществена тоалетна
30 апр 2017 09:21, Боряна Павлова
13
Лукс и в двете нули: Тоалетна за $300 000

Суперлуксозна арт тоалетнана стойност 300 хиляди долара беше открита сред небостъргачите на Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес.

Обществената WC е озвучена с класическа музика и е украсена с произведения на изкуството. Тя се намира на стратегическо място в сградата на изящните изкуства зад Обществената библиотека на Ню Йорк.

Тоалетните с отделения за мъже и жени придобиха новия си изискан вид след 2-месечни обновителни работи. Елегантността на обекта контрастира донякъде с общия фон на Ню Йорк, където публичните тоалетни са рядкост и не винаги се поддържат в изряден вид, отбелява БТА.

Луксозната придобивка е била финансирана от частната компания "Bryant park corporation", нестопанска организация ,която се грижи за поддръжката на парка, собственост на града.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
безплатно преди 3 години
В парка зад храста също има свежи цветя и нужда от тор човешка.
8
1
 
1
 
! Отговори
Коренак Софиянец преди 3 години
Пуснете малко *** ще стане клоака
7
1
 
1
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Taka e po sveta v belite darzavi.Daze ima i konkursi za nai hubava WC. Masovo sa podobni v Japan, v Uzna Korea ,Singapore i t. n. Pri nas ne mi se misli,oshte sme na nivo ,,NUZNIK,,
6
1
 
3
 
! Отговори
33690 преди 3 години
Ха-ха! През 1970 в Лион, влизайки в градската тоалетна на централния площад, помислих, че съм попаднала в магазин за цветя. Наавсякъде по сетните и въвв севъжможни ниши бяха подредени саксии с цъфтящ цветя. Някой пк се опитва да открие с колело Америка.
5
1
 
4
 
! Отговори
хъ преди 3 години
И у дома е тъй - Моцарт, Вагнер, Рахманинов или Дебюси звучат - според налегналите нужди.
4
0
 
3
 
! Отговори
Минко преди 3 години
до Фори
Да ама виж колко елегантно е извит писоара навън. Това е за да можеш да си топнеш м..ете, а не постояно да ги удряш с колена.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борянка явно не е била в Лас Вагас !
Анкор, Уин, Сезар Палас , даже е още по-луксозно
2
4
 
8
 
! Отговори
Фори преди 3 години
Не ми харесва. Направили са писоарите много плитки и за хора като мене, на които им е много дълъг, е неудобно - опира ми се в дъното и пръска.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХУБАВО НО И ТАМ ИМА Л**.НА !