Кои са зодиите най-често изпадащи в депресия?

Тези, които са по-емоционални, са застрашени в по-голяма степен
1 май 2017 18:45,
17
Кои са зодиите най-често изпадащи в депресия?
Източник: Reuters, архив

Депресията може да засегне всеки един от нас. Независимо дали просто имате лошо настроение или не можем да спрем да плачем, депресията е един гигантски спектър от емоции.

Тъй като имаме различни начини за справяне с депресивните състояния и един и същи метод може да не работи еднакво добре при всеки. 

Окачва се обаче, че представителите на някои зодиакални признаци са по-склонни да страдат от депресия, в сравнение с други. Тези, които са по-интуитивни и емоционални, са застрашени в по-голяма степен, защото винаги мислят как могат да помогнат на другите.

Кои са четирите зодиакални знака, при които тази опасност е най-голяма?

Телец

Телецът склонен към депресия, защото предпочита да бъде с някого, когото обича, вместо да прекарва времето си сам. 

Често за него е трудно да открие щастие в самотата, защото се чувства най-комфортно, когато е заобиколен от любимите си хора. Депресията може да засегне Телеца, когато най-малко я очаква. 

За тези, които не ги познават, може да изглежда, че имат чести промени в настроението, които никога не спират, но за Телците, това просто се опит да се адаптират към всекидневния живот. 

Кои са останалите зодии вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: депресиязодииемоции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рибата е най-слабохарактерно. Посредствен. Депресията им е перманентно състояние.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рак е в депресия. Хах.. на всяка спирка гаджета има. А... Да! Това ще е от депресията.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ви гледам статиите и ми става ясно, що за психология имате.ТАКИВА глупости пишете, че ако някой се връзва на тия псевдонаучни писания е за лечение.Везните да имат депресия и нужда от съчувствие? ха, ха, ха!Затова ли ми се натискат като червиви - щото мислят, че съм в депресия и имам нужда от съчувствие?Няма такава тъпотия!
13
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - добре 8 да се гръмне.... Нямате никакви чувства явно, затова и не знаете какво е депресия, за което заслужавате съжаление. Поне не давайте съвети. Да не сте дебелокож хладнокръвен слон от онези, които каквото и да се случва край тях, преминават като че ли комар ги е ухапал? То май от такива като вас нормалните хора се депресират най - много.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има решение вдига телефона и се оправят. С неправене на нищо не се оправят взаимоотношенията.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скарва се с жената към която има чувства. И се чувства унил. Преживява го!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така! Зодиите са в основата на какво ли не. И не само "тази седмица ще ви върви в любовта", ами и отразявате като сериозна медия научен анализ. Поздравления за редакторската ви мисъл! Сега напишете и нещо за манджи и за *** на Кардашиян, че нали се конкурирате с други сериозни медии. А, не пропускайте и силата на камъните да определят съдбата ни и някое друго забелязано НЛО
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като изпердаша и аз 3 ракии и ми избива всяка депресия от сърцето и мозъка....ИИПППП
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Депресията е за слабите душевно хора. Не може заради безпаричие да си унил-това е жалко. Защо се депресирате? Влезли сте в затвора ли? Умирате от рак ли?
7
1
 
12
 
! Отговори
коя зодия е това? преди 6 години
Всенародна депресия - вижте увисналите лица на хората ,немърливия тъмно кафяв вид , миризма на некъпано в трамвая ,никой не се усмихва,никой не се смее .Да гледаш как безогледно и безнаказано някои крадът, да гледаш всеки ден болни деца да просят по медиите, да разбираш ,че живота на хората в бг няма никаква стойност .
6
1
 
11
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
До. Всъщност: заслужавате уважение и поздравления. В днешно време всеки гледа да измами другите... Приемете моите поздравления. По темата- човек сам се ражда, сам живее и сам умира. Всичко друго е преходно или лъжа.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не унивайте! Животът продължава...днес ви е тъпо, утре ви е тъпо, на другия ден идва емоционално събитие за вас..ражда ви се дете или любимият ви спортист, отбор побеждава...срещате любовта ....без да сте очаквали това да ви се случи някога.... Наздраве!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 от 1 Съгласен, ноима едно друго понятие за това което говорим аз и ти...САМ В САМОТАТА СИ!
3
3
 
4
 
! Отговори
всъщност преди 6 години
Много добре се чуствам, когато успея да помогна на някого в беда. Така например миналата година ме посетиха напълно непознати хора, изгубили някакви ценни за тях документи. И поискаха да им помогна. Казах им къде да ги потърсят и намерят. В резултат на което ощастливих въпросните хора. В знак на благодарност ми донесоха множество подаръци... Казаха, че при много ясновидци са ходили, но никой нищо не им е познал. Благодарен съм на тези хора. Върнаха вярата ми в Доброто, в човещината...
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 1 Да си сам и самотен понякога са различни неща. Аз може да съм с жена ми и децата ми, тоест да не съм сам, но да се чувствам самотен. В тази връзка се сетих за една история: Млада двойка влиза в ресторант и вижда че всичките маси са заети, само на една седи един човек , а до него 3 празни стола. Приближават се до него и мъжът го пита: Г-не, виждаме , че сте сам, може ли да седнем при вас? А Човекът казва, и да седнете, пак ще съм сам!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че кой човек обича да е сам? Това е самозалъгване с времето....някои хора си мислят след като са били дъълги години сами, че не им трябва никой и така са си добре, но истината е че са дълбоко в себе си нещастни от самотата. А самотата води и до алкохолизъм най-често.