Признаците, че не сме готови за връзка

Кои са нужните качества?
1 май 2017 23:00, Анна Дантева
12
Признаците, че не сме готови за връзка
Източник: Reuters, архив

Независимо дали повечето хора искат да признаят, отнема известна емоционална сила, за да имаме здравословни взаимоотношения. Този процес изисква отдаденост, честност, почтеност, увереност и до известна степен разбиране, когато е време да се отдалечим. 

Всички тези качества дават сила, а без нея има голям риск връзката да не просъществува. Ето кои са явните признаци, които насочат, не сме готови за връзка. 

1. Не можем да бъдем сами, дори ако алтернативата не е никак добра

Основното, което не осъзнаваме за емоционалната сила, е, че отнема много усилия да бъдем сами в този свят. Ако не можем да се справим с това, има много голям риск да станем напълно зависими от някой друг.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg


12
Още по темата: връзкалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като нервира жената, тя ще му бие шута. Трябва да внимава, как се държи и как и говори. Ако иска жена, връзка трябва се съобразява с думите си и действията си. Не е ли разбран шута, жените не търпят налудничаво поведение. И необмислени думи.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не са толкова ревниви и с развито чувство на собственост. Ще им е по-лесно да задържат жена до себе си. Той си решава.
3
0
 
1
 
! Отговори
x преди 1 година
golqma pr0 st.0tiq
a misleh, 4e ste pi6e nesto interesn0
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИКОЙ , не е готов за връзка с Надя Николова. При никакви обстоятелства!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Постоянно желае да се виждате, ако е възможно 24часа да си му до задника. Ако му откажеш е сърдит! Едно дуене, започва едно репчене. Ми... живей... Ходи!!! Имаш всичко жена, която не ти "диша във врата" Не ти брои, чашите и не ти гледа часа на прибиране. Не ти задава въпроси"къде беше, вчера, снощи? "
Будала!