Коя е най-подходящата жена за него според зодията?

Какво искат мъжете? Астрологията се притичва на помощ
6 май 2017 22:43,
14
Коя е най-подходящата жена за него според зодията?
Източник: Reuters, архив

Не би ли било чудесно, ако знаехме кой би бил най-подходящият човек за нас? Някой, който би могъл да оцени недостатъците ни, да ни направи по-добър човек и да внесе голяма радост към живота ни?

Понякога родителите и приятелите ни мислят, че знаят по-добре от самите нас. Те дори може да се опитат да ни запознаят със случайни хора на нашата възраст. 

И въпреки че ние най-добре трябва знаем кое е най-доброто за нас, понякога изборите, които правим, се оказват грешни. Астрологията може да ни помогне да определим какъв човек най-добре би ни подхождал. 

От какъв тип жени се интересува той, според зодията си?

Овенът се нуждае от амбициозна жена

На мъжете от тази зодия им трябва жена, която не просто може да се справи с тях, но и може да ги предизвика. Тя няма да се оттегли или да подари победата. Жената, от която се нуждае мъжът Овен, си взима това, което иска от живота, и никога не се плаши от предизвикателството. За амбициозната жена няма пречки или проблеми, тя просто намира начин да победи.

Мъжът Телец има нужда от земна жена

Телецът се нуждае от жена, която е чувствителна и се наслаждава на удоволствията с всичките си сетива. На нея не ѝ трябва лукс, а нейният дом е уютен и приветлив. Тя е спокойна, здраво стъпила на земята и много мила. 

Каква е подходящата жена за представителите на следващите четири зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
6877 преди 6 години
пулик :)))мечтае и лъже:)))В главицата си няма нищо и търси евтина популярност :)))"голия" некадърник трезвен ли беше като "пя"?40445
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЙОРДАН ИВАНОВАстрологията разкрива тенденции, които могат да се проявят, може и да не се проявят.Да се развият или да не се развият.Да се твърди, че разкрива тайни е нелепо.Освен нея има възпитание, самовъзпитание, гени, които също си казват думата.Астрологията може да се ползва като ориентир, а не като "фактическо състояние" на характера.
7
4
 
3
 
! Отговори
ЙОРДАН ИВАНОВ преди 6 години
До Надя Николова НАПРОТИВ НУЖНА Е АСТРОЛОГИЯТА ИМИНО ТЯ РАЗКРИВА ТАЙНИТЕ НА ВСЕКИ ЧОВЕК И ТОВА КАКЪВ Е ТОЙ !
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За девите е написано. Те са невротични и грубовати . Неслучайно повечето са със слаба фигура. Не е от елегантност. Поради напрегнатото състояние на стомашно-чревния тракт е. Подходяща е жена, която да е със самочувствие, достатъчно нечувствителна и добра прислужница.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да дава, иначе да чета глупости не ми се занимава:)
4
1
 
3
 
! Отговори
_ преди 6 години
Кефи ме как рандъм булшит клик-бейт статията е илюстрирана с рандъм снимка на Майкъл Шанън...
3
4
 
10
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
На мъж му треба Жена... не за да има кой да *** , а за да има кой да пази семейното огнище..... обратни дал Бог..... ама много Кухи *** тук......
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тоя ред на мисли какво му трябва на мъжа - Дева!? Хахаха
1
1
 
17
 
! Отговори
:))) преди 6 години
До ЩерюПо тази логика, на мъжа Телец му е нужна крава, а на Козирога - козичка.Това правило ми харесва, защото ме разсмя!