Преди и след... като се стопиш наполовина

Доказателство, че няма невъзможни неща
6 май 2017 22:20,
13
Преди и след... като се стопиш наполовина
Източник: Facebook

Преди външния вид и проблемите със себеусещането, наднорменото тегло крие сериозни рискове за здравето ни.

И все пак, излишните килограми, които са проблем за мнозина, могат да се окажат истински препъникамък за самочувствието и живота ни.

И ако целта на някои е да стопят само няколко допълнителни килца, то има такива, които се борят със сериозно затлъстяване.

Има много вдъхновяващи примери на хора, които успяват да намерят сили и мотивация, за да се преборят със сериозното количество излишно тегло и да се сдобият с красива и здравословна фигура.

В галерията на Tialoto.bg може да разгледате някои от най-шокиращите постижения, свързани със загубата на излишни килограми, демонстриращи силна воля и желание за промяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
а , бяхме млади преди 6 години
до 4 , към по - старитеВинаги е имало по - пълни и не толкова.Преди 40 г. ,храненето беше по - здравословно.В магазините се продаваше чиста без ГМО , химикали и Е- та ,но пълнотата зависи от количеството приета храна и обмяната на в- ва в организма.За съжаление сега трудно се намира екологично чиста храна.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Няма как да стане - къде ти толко мозък да съобразиш, че едната снимка е правена с телефон пред огледалото:):):):):):):):)
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4Ми хайде ти и тия 13 шмиргела които са ти ударили плюсове се съберете и помислете ако ви е възможна изобщо такава дейност.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На първия кадър и двете са зле. И поради сланините, и поради татуировките. В главата като е мръсно, избива навън.
4
0
 
1
 
! Отговори
Румен до 4 преди 6 години
Елементарно Уотсън. Първата снимка е автопортрет пред огледалото. Образът става обратен.
3
2
 
11
 
! Отговори
48 годишен преди 6 години
До Към по-старите (5):Да, имаше и такива. Аз имах съученички, близначки, точно такива бяха като момичето от снимката с разликата, че си останаха такива. Имаше много пълни хора и по времето на соца, но това беше заради неправилното хранене. Не може да почваш деня с баници, мекици и боза, и цял ден да блъскаш бързи въглехидрати и вечерта да седнеш на обилна мазна вечеря и да няма последици. Дебел не се става за един ден, това са години на неправилно хранене.
2
4
 
19
 
! Отговори
Към по-старите преди 6 години
Искам да питам хората на 50, 60 и 70 години.Виждали ли сте такива туловища на хора в периода 1960-1985 ?Питам съвсем сериозно и искам да знам дали затлъстяването е свързано с ГМО и разните животни наблъскани с химии започнал в света около редата на 80-те години.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Надя Николовати във всяка статия ли коментираш? Досадно...