Домашни любимци или домашни разбойници?

Какви поразии правят у дома животните, които отглеждаме
11

Снимка: kaifolog

Независимо какви животни отглеждаме у дома, това което ни свързва с тях е само едно - любов.

Когато обаче ги оставяме сами вкъщи ситуацията става често неуправляема. Дали защото страдат за нас или отмъщават, че сме ги оставили без компания - това няма значение. Значение има, че пораженията са като след война.

Но пък им прощаваме и ни остава само да покажем на останалите поразиите. С усмивка!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 6 години
Комшиите имат голям котарак и куче. Двете животни не се бият, отгледани са заедно от малки и са свикнали едно с друго.Правят комбина, за да отворят хладилника. Котаракът кляка на задни лапи, а ноктите на предните забива в гумата на вратата на хладилника и се полюшва встрани колкото сили има, а кучето дебне точно този момент, за да захапе дръжката на хладилника и да я дръпне в същата посока. После излапват цялата храна.И съседите по принуда купиха хладилник с ключ!
10
0
 
8
 
! Отговори
9 преди 6 години
След 2год се разболя и докторите не успяха да го спасят.... А аз не можах да го преживея и повече не искам да гледам коте в къщи - страшно се привързвам и после тежко преживявам загубата.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз обожавам котки и си бях взела преди години много красиво ангорско котенце Майки, стана много красив котарак, но и капризен. И понеже имах силни угризения че го държим само в апартамента и не го извеждаме (а той не понасяше други хора, криеше се от непознати), веднъж го взехме с нас на почивка в планината . Слагам го на приказно красива поляна с цветя и борове, с чист въздух и той вместо да си играе, гледа разтревожено , мяука и бяга да се крие под дърветата. Чак като го върнахме във вилата, в стаята се успокои. Но си търсеше апартамента с познатата обстановка. След 2год се разболя и доктори
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престъпно е да "отглеждаш" животно в НЕ естествената им среда с "любов".
7
3
 
8
 
! Отговори
Мухаха преди 6 години
Кучелюбите избухнаха..хахаха
6
0
 
2
 
! Отговори
obicham shliokavica преди 6 години
До Плъхозащитникa ti s kakva hrana se hranish ? s ubiti jivotni ili s ubiti rasteniq ? ili si na slyncheva dieta... a ti v neogranicheno prostranstvo li jiveesh ? osigurqvash li si postoqnen kontakt s jivata priroda ? moje bi si ot nqkoe divo pleme v amazonka, a ne sedish na stol v staq, zad prozorci,dishaiki vyzduh ot klimatichnata instalaciq ili chistiq vyzduh ot ulicata, koqto e pylna s divi jivotni i neobuzdana rastitelnost. moje bi mishkata i klaviaturata ti sa bio? ti ne si licemer?da..
5
10
 
10
 
! Отговори
Плъхозащитник преди 6 години
До Анонимен 3А ти не знаеш разликата между домашно и апартаментно животно. Жално ти е да гледаш лъв, затворен в тясна клетка, но правиш това с кучето си /само дето няма решетки/.
4
6
 
24
 
! Отговори
ив преди 6 години
Ами и отглеждането на хора в апартаменти е същата мъка,която им причинява усещането,че живеят в затвор. Който е живял в къща с двор и след това в апартамент знае.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПлъхозащитникТи май не знаеш разликата между диви и домашни животни?!
2
20
 
19
 
! Отговори
Плъхозащитник преди 6 години
ОТГЛЕЖДАНЕТО на животни и птици в апартаменти е проява на жестокост и неразбиране на естествените им природни нужди. За да задоволят своята псевдо-загриженост, животномъчителите затварят животните в ограничено пространство, като ги лишават от живот сред себеподобните им и постоянен контакт с живата природа. Наричащите се "приятели на животните" хранят своите питомци с храна от убити други животни. Това си е чисто лицемерие.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма доказателства! Невинни са!