На какви опасности сме способни според зодията

Ясно е, че всеки от нас има своите положителни и отрицателни черти
Обновена: 14 май 2017 21:16 | 14 май 2017 21:15,
3
На какви опасности сме способни според зодията
Източник: Reuters, архив

Ясно е, че всеки от нас има своите положителни и отрицателни черти, които изграждат цялата палитра на личността.

Едва ли негативните ѝ окраски са любими на някого, затова те често биват потискани и прикривани, а това неизменно води до проявата им, когато най-малко очакваме. 

Любопитното е, че зодията ни определя и нашите негативни части на личността. След като вече разгледахме в какво се проявява лошотията на представителите на първите шест знака в зодиака, следва да се спрем на останалите шест.

Везни

Тя може да не изглеждат опасна, но най-лошата им черта е мързелът. Когато са самонадеяни и се опитват да избегнат конфликти, само влошават нещата. 

Те "зациклят" на едно място и това може да повлияе на настроението им, а в резултат се чувстват нещастни и депресирани. В тези моменти са склонни да правят глупави неща, които не помагат на никого.

Скорпион

Очевидно е, че най-опасната черта от характера на Скорпионите е гневът им. Ако някой ги предаде, те ще го накарат да си плати. Те отказват да се освободят от болезнените неща, дори когато човекът, който страда, са самите те.

Не всяка грешка е призив за отмъщение. Всички хора правят грешки и понякога трябва да им се прости, не само за тях, но и на самите нас.

За останалите може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: чертихарактерзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Козирогиня преди 6 години
Сгрешили са.Аз имам изключително позитивно отношение към света и съм непоправима оптимистка :)Най-близката ми приятелка е "Скорпион" и е много добродушна. Дружим от деца, но никога не съм я виждала истински разгневена.Баща ми е "Везни" и е един от най-трудолюбивите и енергични хора, които някога съм срещала.С други думи, за тези три зодии просто не са познали!
2
0
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Не можем да сме способни на опасности, можем да сме изложени на тях. Оправете си заглавието.
1
0
 
4
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Радвам се че съм произведение на Везна и Скорпион, при такава комбинация моята зодия е почти без значение.6