Сурова мода! Висша мода! От улиците на Беларус

Няма нищо забранено по улиците на Минск
26 май 2017 21:12, Красимир Ангелов
23

Живеят ли жителите на Беларус в диктатура? Този въпрос може да бъде чут често в последните години, а поводът е управлението на президента Александър Лукашенко.

Нещата в политиката в страната обаче не са повод за следващите редове. Едно е сигурно – жителите на Беларус имат пълната свобода да се обличат както пожелаят.

В следващата галерия ще ви покажем весела мода от улиците на Минск, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: модаБеларус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
некои са преди 6 години
Облечени така от беднотия- втората снимка напримерДруги просто са екстравагантни.Има ги навсякъде.Е има и от простотия. Като лелката с анцуг и високи токове.Иначе околните са облечени нормално, макър и малко поизостанали в годините
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.... и още нещо забравих може би най-важното за ме към коментар 19 много е трудно да получиш разрешение да живееш в Беларус като цяло говоря може би защото си пазят държавата като цяло от други народности, религий много пъти съм бил в Беларус но видях само един път РОМИ това беше на паркинг пред супермаркет бяха се баш Роми като наще 5-6 от една стара лада излязоха и знаеш ли какво е най-интересното говореха на Руски език..
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до коментар 19 искам да ти се извиня предварително аз написах коментар 17 и 18 не мисля че като си видял само едно семейство може да си правиш заключение за Беларус като цяло аз съм малък на години но българските семейства през 90 трудно стигаха до морето българското по-често до село ... беларуското семейство поне ходи в Гърция
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер е в Беларус, ама защо никой от цивилизования свят не иска да живее и работи там?В Гърция в съседното бунгало имаше семейство от Беларус, ами какво да ви кажа - все едно виждам българи от началото на 90-те.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен прочети 17 коментар и плюс това безработните са 2%
14
0
 
5
 
! Отговори
Беларус преди 6 години
Казвам се Александър, жена ми е от Беларус, работихме на океански кораби обиколили сме Много и искам да кажа че по-чисто място от Минск Беларус не съм виждал няма хартийки по улиците просто и да искаш не може да видиш ... чисто и подредено много културни хора... има много други неща плюсове .... широки булеварди минимум по 4 платна в едната посока жилищните блокове се санират целите в един цвят по улиците НЯМА ФАСОВЕ И *** ....
13
2
 
7
 
! Отговори
чери преди 6 години
До АнонименЧе живеят по добре от на, вярно е. 10 пъти по чисто е. 10 пъти по здравословна храна имат (защото всичко си произвеждат, не използват ГМО и имат здрав контрол на храните). Селското им стопанство е ОК. Един от най-големите износители на зърно. И още много неща по 10.Това го твърдя защото ми се налага поне по 2 пъти на месец да минавам през Минск защото карам стоки от Полша за Москва.
12
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
В Беларус всеки трети има израелско гражданство, към 200 000 имат полско. Те си знаят, защо избират всеки път Лукашенко - за да остане всичко така, както е сега.
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разходете се с метрото в Ню Йорк да видите какви ги има. Тия на снимките просто бледнеят.
10
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АХАХАХАХАХАВ Беларус живеели по-добре от колкото тук, хуахуахахахаПо-голяма тъпотия не бях чувалПросто няма почивка за вас, руски тролчета.
9
4
 
6
 
! Отговори
WtF преди 6 години
В минск метро е така да му мисли работническата класа за другите има фашистки Поршета така да се каже , техния диктатор колко пъти се е возил в метрото след като е построено вероятно като родния бай Ханой от дъжд та на вятър.........
8
6
 
29
 
! Отговори
Боко преди 6 години
Егати комплексарскато статия. В В Беларус не са оскотели като в БЪЛГАРИЯ. И старците не ровят по кофите ибездомни песове не щъкат по улиците. Ако знаете колко е чисто и подредено ще ви стане срам
7
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега и Беларус ли започна да ви пречи?! По колко ви плащат за подобна помия?
6
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствения проблем на Беларус е че не се подчинява на организаторите на новия световен ред. А иначе под тежката диктатура на Лукащенко живота там е по добър от колкото да кажем в България
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Канадският педеремиер си е показал розовите чорапки с емблемки на нато на Шмepкел:хтппс://instagram/bundeskanzlerin/
4
6
 
25
 
! Отговори
Е хайде.. преди 6 години
В Беларус жените са красиви. Подобни снимки могат да бъдат направени в много европейски страни. Пропаганда е, че злепоставят съзнателно едни, а други не.
3
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората си живеят просто и естествено и не робуват на стереотипи. Болните общества са тия които мислят, че живота има една цел, трупане на пари и скъпи дрешки.
2
25
 
21
 
! Отговори
miko преди 6 години
Това са руснаци второ качество.Не че първото качество е стока но...
1
8
 
17
 
! Отговори
тъпанар преди 6 години
голяма свобода няма що. Нещо по-умно не можа ли да измислиш. Зле