Качествата според зодията, заради които ни обичат (II част)

Приятелите около нас са не по-малко важни от семейството
4 юни 2017 22:30,
3
Качествата според зодията, заради които ни обичат (II част)
Източник: Reuters

Едва ли са много хората, които не биха се съгласили с твърдението, че приятелите са не по-малко важни от семейството.

Ние не знаем откъде ще дойдат те ни или колко време ще останат в живота ни, но знаем, че ще ни научат на нещо ново за самите нас и че ще ни подкрепят и обичат.

Кои са характеристиките, които дължим на зодията си и заради които приятелите ни ни обичат? След като разгледахме тези черти сред представителите на първите шест знака от зодиака, следва да се спрем и на останалите шест. 

Везни

Родените под този знак могат да видят нещата от гледната точка на другите хора и да дадат безпристрастно мнение. Везните дават най-добрите съвети и приятелите им знаят, че в тях няма скрити мотиви. 

Везните се стараят приятелите им да се чувстват в безопасност и да им е комфортно, когато са около тях. 

Скорпион

Техните приятели ги обожават, заради честността им. Никога не се притесняват да кажат истината, без да я смекчават. Честността им има най-добри намерения и не цели да обиди никого.

Скорпионите я споделят, защото хората трябва да я знаят.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
acca преди 6 години
до 1 - тези житейски ситуации, произтичащи от характера на съответните типажи, какво общо имат с измислените зодиакални знаци, бе ... маймуни примитивни ...
1
1
 
2
 
! Отговори
Познавам Водолей и преди 6 години
"Риби", чийто егоизъм е патологичен.Познатият ми "Водолей" приема хората,като ги вижда само в онзи аспект, в който може да ги използва без да го е грижа какво ще им коства на тях това, че ще му направят услуга.За малко не съсипа живота на свестен човек, предприемайки действия,благодарение на които да забави с 1 година връщането на по-малко от 2 000 лв.Познатият ми"Риби" само от мързел не направи някои дребни неща,които беше обещал,знаейки каква загуба ще причини на лице,което му се бе доверило

Спонсорирани публикации