Аруба, Тайланд и Хаваите: Тя не спи с мъже за пари, а за да пътува!

Хайди Пандора страдала от депресия, но пътуването по света я спасило!
7 юни 2017 20:49,
111

Снимка: Heidy Pandora, Facebook

 

Хайди Пандора е млада американка, която твърди, че е страдала от депресия в продължение на две години и че пътуването по света е спасило живота й. С малкото уточнение, че тя не може да си позволи скъпите почивки, джетове и полети до екзотични дестинации.

Затова Хайди е прибегнала до услугите на сайтове, които предлагат срещи с мъже. Поправка, с богати мъже.

24-годишната Хайди нарича себе си "пътник на пълно работно време" и е посетила над 20 страни за 3 години, откакто е член на сайта "Miss Travel".

Бившата масажистка, която живее в Орландо, Флорида, разказва пред "The Sun", че е наясно, че някои от мъжете в сайта са женени.

"Не виждам като голям проблем фактът, че правя секс с женени мъже. Ако те са женени и търсят нещо различно, те не са щастливи. Някои от тях дори нямат сексуални отношения със съпругите си", казва Хайди.

Хайди, която е посетила дестинации като Дубай, Мароко, Хавай Аруба и Тайланд, твърди, че никога не се е чувствала притисната да прави секс с мъжете, с които пътува.

Вместо това тя казва: "Ако имаме химия се получават нещата. Но ако нямаме, просто се забавляваме по време на пътуването или аз се връщам обратно".

"Бих искала да намеря Единственият, но точно сега искам да пътувам и да видя света", споделя още Хайди.

"Така че да се срещаш с женени мъже е предимство, те не се обвързват емоционално с мен. И не преследват нищо", отсича жената.

По време на пътуванията си тя не плаща нищо. Може и да си делят разходите, но тя предпочитала да пести пари за собственото си бъдеще.

"Така че не искам да харча пари за пътувания, защото е много скъпо",смята момичето.

Според нея скъпите екскурзии са спасили живота й. Страдала от депресия, имала около $3000 в сметката си.

"Попитах се - ако днес е последният ми ден какво бих искала да правя? Мечтата ми е да пътувам, но не мога да си го позволя", разказва Хайди.

Успяла да отиде до Мексико и щом видяла синята вода депресията изчезнала. След това искала да пътува, но не знаела как да си го позволи. После попаднала на сайта, който я свързва с богати мъже, които си търсят компания за почивките си, и се пристрастила.

Споделя, че все още страда от депресия, но не е толкова зле, колкото преди.

А какво смята семейството й?

"Цялото ми семейство знае какво правя. Майка ми е много щастлива за мен, защото знае, че винаги съм искала да видя света", споделя Хайди.

А хората, които я съдят?

Та те просто й завиждат!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
23
 
! Отговори
Дарвин философ преди 6 години
Много хитра световна реклама без пара си направи депресия идва от ;де -пресион: липса на преса-натиск-налягане.Иска здраво редовно лашкане ,но само от един всяка депресирана мома.
4
4
 
48
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ей тва е - миризливата й слива я води по света. И как пък спестява, след като не изкарва?Гледаш - минава една слива, а след нея някво депресирано допълнение.
3
1
 
62
 
! Отговори
Коджабашев преди 6 години
Ела на село ше ти излекувам депресията с био програма.
2
3
 
109
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво става бе хора...една седмица ни натрапват"Прайда" ,а всеки ден ни натрапват ,че едва ли не е било нормално да си "бръмчалка"на повикване.И после младите хора са били зле ами ако четат такива долнопробни статии е така!Как не прочетох нещо от което младия човек да се вдъхнови,а то все ууурви,се пппедали...
1
4
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да казвам каква е тя, щото ще ме изтрият. Почва с К, 5 букви и завършва на ***!