Жената шофьор – такова животно има!

Караш си ти спокойно и изведнъж те засича кола, с жена
7 юни 2017 22:11, Криси Табачка
53
Жената шофьор – такова животно има!
Източник: Instagram

Караш си ти спокойно и изведнъж те засича кола, която нагло и неадекватно е предприела невъобразима маневра. После виждаш, че е жена и някак си ѝ прощаваш. Жена – шофьор, такова животно нямало.

Стереотипите отдавна са водеща тема на всички феминистки по света, които искат равноправие със „силната“ половина на човечеството.

Дамите се доказват успешно във всички индустрии, заемат, с риск да стана причина за линчуване в интернет, отговорни позиции и дори се справят по-добре от мъжете.

Освен на пътя. Освен в България.

Ето 5 неща, които на всяка жена ѝ се иска да изкрещи, ако е шофьор.

1. Знам какво правя

Представата на мъжете, че някой любим е оставил ключовете от колата без надзор и половинката му е решила да се пробва в джунглата на пътя и трябва бързо да я спрем, рядко е реалистична. Обикновено знаем всеки един от трите педала (ако е автоматик – двата) за какво е, как се ползва, кога се натиска и че има пряка връзка с движението на колата. Знаем и воланът за какво служи, различаваме десен от ляв мигач и не пускаме задната чистачка вместо парното.

Вижте останалите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: жена шофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що има жени де карат по добре от мъже и то деиствително ловчалиики са и са четри
36
1
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Мисленето не им се отдава , мисленето.. А иначе тичат да управляват държава.
35
0
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Същото е и жена политик.Да виждате разлика между Цачева и Нинова? Само дето Цачева е по умерена и по възпитана. А иначе и двете не стават за шофьорки.
34
0
 
1
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
Като описваш себе си, защо си мислиш, че останалите сме като теб?!
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали жените са добри зад волана това нека някой друг реши, обаче втори комплексар като бай *** няма! Дали ще става дума за шофиране или за нещо друго, *** винаги се има за най-най-най и в същото време се чуди що не живее добре!
32
2
 
2
 
! Отговори
Пф преди 6 години
Пълни глупости.Зависи от човека,колко отговорен е зад волана и колко му се одава мисленето,защото седейки зад волана ние носим отговорност не само за нашият живот,а и за тези на хората около нас.А и да не говорим,колко лесно е да се вземе шофьорска книжка.Който не е искал той не е изкарал,а някои дори смятат,че нямат нужда от такава.
31
1
 
3
 
! Отговори
Малко личен опит преди 6 години
Статистика според моите наблюдения:*95% от жените не ги бива като шофьори5% от мъжете също не ги бива като шофьори*60% от безумните маневри около мен са на жени шофьори, но в същото време само 10% от шофьорите са жени.* Когато пред теб някой кара неадекватно, то в 80% от случаите е жена, а когато е мъж, най-често това е когато говори по телефона и шофира.
30
1
 
2
 
! Отговори
Кольо преди 6 години
Няма да коментирам по статията,но точно преди седмица една жена ме прасна изневиделица.Карам си крайно дясно по булеварда,лявата лента в задръстване поне 500 метра,чакат си ляв завой. Карам бавно,и гледам вляво.Изведнъж зад един микробус изскача като тапа една,правеща обратен завой и изобщо не спря.Имаше не повече от 5 метра,само успях леко да кривна вдясно,но бордюра не ми позволи повече. Ако тази беше погледнала поне бегло вдясно след като се показа иззад микробуса,нямаше да ме удари!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли защо жените никога не могат да се научат да паркират ?Защото все ги лъжат колко са 20 см . !
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само вижте клипчето с жената на Неймар в Белград !Коментарите за жените шофьори са излишни !
27
1
 
1
 
! Отговори
познавам една преди 6 години
бяла лястовица, жена, която шофира без проблеми... най- големият проблем на жените е пространствената ориентация при шофирането, но с упоритост и желание всичко се променя... имам пряк пример... мацката в началаото иска да паркира с маневра надясно... върти волана вляво... поглежда и пита, е то назад не е ли наобратно... 2 години по- късно, мъж й каза на светофара "евала маце, признах те"... както казах, желание и някой да не се откаже да я научи + ежедневно шофиране..
26
6
 
5
 
! Отговори
Жена шофьор преди 6 години
Ей аман от комплексари, жените не можели да шофират, я вижте малко статистика за катастрофите и тогава говорете. А какво ще кажете за мъжете в "женски " коли, за *** в телефон на ухото или за "майсторите" с бмв или ауди. Единствето поприще на което БГ мъжът се опитва да си доказва мъжествеността е пътя, затова сме и първи по катастрофи, изводите си правете сами!
25
5
 
14
 
! Отговори
кибик преди 6 години
По коледа да ходя на паркинга на джъмбо да люпя семки и да гледам как жените паркират. По-евтино от кино и често по-забавно.
24
2
 
14
 
! Отговори
Слава преди 6 години
Добре,а жена шофьорка,която отнема предимство и почва да те псува и показва разни жестове какво е?!??Засрашава живота на другите,а и нагла!!Еми жена съм,ама съм съгласна,че не сме добри на пътя.Аз лично пускам всеки,който ме засече(99% са жени),и не се занимавам.Ако пък направя някоя тъпотия,винаги се извинявам на другите шофьори.Ама има една порция кози,които определено трябва да им се записват номера и да ходят на проверовъчен.
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден ми се случва да бъда "натискан" от жени шАфьорки с мощни коли. А да натискаш когато си в колона е безумие, но при жената това ум е нещо което много рядко се среща. Особено са ми интересни тези кокошки работещи във фирми и са си внушили, че вече са добри водачи. Захапали волана, вдигнали брадички и дават газ. Мъже, ако усетите, че съпругата/любимата/дъщерята/майката или любовницата не могат да управляват МПС, не им купувайте книжките!!! И за вас е опасно.
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените не са животни господа *** ***.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера по обяд една жена спря на едно слабонатоварено кръстовище да изчака движението. Зад нея имаше един швед с каруца. Чака я поне 2-3 минути, докато тя се реши да се впише в главната улица/имаше няколко възможности да го направи/, ама тя все не се решаваше. Оня отзад започна да мрънка. И накрая все пак тя влезе с колата в кръстовището, зави надясно и спря на един метър по-навътре. Човекът с каруцата вече беше толкова бесен, че удари един камшик на коня да се изнесе по-бързо от ситуацията.
20
3
 
3
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
До Анонимен"куцо,кьораво и сакато шофйоре.опасно на пъта.незнам кой ден ке се собудите кат ги гледам маленки пишлигаре зад волано късано 1-2 пъти лошо ми станува"вай-й !оти така бе пале,не стануват македонските моме за карачки ?... ся шо ке праим
19
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе срещат се и жени които карат нормално. Аз не познавам такива но казват че имало
18
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като жена ще призная, че дори и да не са по-лошите шофьори, определено жените са по-нетолерантните. Мила майчица с детско столче на задната седалка ще мине през теб и детето ти без да й мигне окото на пешеходна пътека.