Лично пространство?! Крака на седалката, коса... неволите в самолета

Хубаво е да пътуваш, но докато стигнеш...
8 юни 2017 21:12,
9

Снимка: klyker.com

Всеки обича да ходи на пътешествия, но не винаги самото пътуване е приятно. За да избегнем дългите часове път при далечните дестинации, често избираме полета със самолет.

И макар че хората често при летене са обзети от апокалиптични мисли, че може нещо да се случи на борда, се оказва, че неприятният съсед по място, е нещо още по-страшно.

Навлизане в личното пространство, стърчащи крака и дори бельо могат да ви подлудят само за минути, камо ли за няколкочасов полет.

В галерията ви показваме точно такива комични случки в самолет. Вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ksarax преди 6 години
Повечето гледам са малко нагласени, но номер 10 ....не намирам думи
7
0
 
7
 
! Отговори
Ivo преди 6 години
До баровецИ като се събуди.... краката отвити.
6
10
 
2
 
! Отговори
баровец преди 6 години
че кой пътува с "Економи" клас? Мизерниците! Аз си плащам за бизнес или първа и се кефя, хубава храна с меню, стъклени чаши, любезни стюардеси. Веднъж даже на път за Бали, с една стюардеска правихме това онова в тоалетната...Ама кво да ви разказвам, като вие сте в мизерната класа, натъпкани един връз друг
5
2
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Сп???нса, за ръчния багаж има много място, ако наистина е ръчен, хората масово мъкнат огромни дисаги "да не се загубят", аз съм летял доста и багаж не са ми губили, два пъти ми е закъснявал обаче
4
0
 
13
 
! Отговори
Сп???нс преди 6 години
Напоследък евро-превозвачите намалиха разстоянието до такава степен ,че като седна и колената ми удрят в предната седалка , преди години на авариините изходи нямаше седалки - сега и там има , та нямам представа , ако се наложи да се използват изходите , как точно ще стане , да не говорим че от 2-3 години ръчния багаж едва се събира, защото е изчислено за по-малко хора отколкото качват.
3
11
 
21
 
! Отговори
Фърчикоптер преди 6 години
За толкоз пари толкова! Вие искате за 20 евро до Лондон лукс и комфорт ли? Ами дайте една чанта пари за билет "бизнес класа" и си пътувайте с кеф.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Час два се изтрайват но презокенския полет се превръща в сериозно изпитание за пътешественика особено ако пътешествието не е свързано с нещо приятно
1
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътувам от повече от 20 години. Фактите за големите презокеански самолети са следните - всяка година размера на седалките и разстоянието между седалките се намалява драстично. Ако до тебе има човек с наднормено тегло, а в същото време някой си е пуснал облегалката пред тебе, пътуването става огромно мъчение. Тук даже не говорим за обслужването от персонала на самолета. Всичко това е свързано с желанието на авикомпаниите за правене на огромни печалби.