Британец на протест: Жените може с рокля, а мъжете!?

Било му горещо и отишъл на работа с къси гащи, но... не било подходящо
Обновена: 22 юни 2017 19:45 | 22 юни 2017 19:42,
33

Снимка: Twitter

Британец се е явил на работа, облечен с рокля съобразно дрескода за дамите, след като е бил върнат у дома, защото носел къси панталони в горещините, съобщи ЮПИ.

Подтикнат от непоносимата жега, налегнала Великобритания, Джоуи Бардж се появил на работното си място в кол център с риза и елегантни къси панталони, пише БТА.

"Ако на дамите е позволено да носят поли/рокли в службата, защо и аз да не се облека с къси панталони?", е написал мъжът в Twitter. Малко по-късно Бардж е публикувал нов туит, с който е съобщил, че е изпратен обратно у дома, защото е нарушил дрескода на компанията.

Служителят все пак се върнал на работа, този път облечен с черна рокля на розови и оранжеви ивици, която заел от майка си.

В крайна сметка Джоуи Бардж бил уведомен, че след неговото "изявление", на мъжете в службата ще бъде разрешено да носят къси панталони.

"Частична победа?" - с този надпис Бардж е озаглавил качената в социалната мрежа снимка на бележката, уведомяваща служителите за промяната в дрескода.

Джоуи Бардж е получил разрешение да се върне у дома и да се преоблече, но е решил да остане с роклята през целия работен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До там водят гейй парадите! Ще ни изпедерасятт всички, и явно затова се внасят бежанци ннегри и арраби, за да има кой да ни зпложда и без това леките ни жени