Британец на протест: Жените може с рокля, а мъжете!?

Било му горещо и отишъл на работа с къси гащи, но... не било подходящо
Обновена: 22 юни 2017 19:45 | 22 юни 2017 19:42,
33

Снимка: Twitter

Британец се е явил на работа, облечен с рокля съобразно дрескода за дамите, след като е бил върнат у дома, защото носел къси панталони в горещините, съобщи ЮПИ.

Подтикнат от непоносимата жега, налегнала Великобритания, Джоуи Бардж се появил на работното си място в кол център с риза и елегантни къси панталони, пише БТА.

"Ако на дамите е позволено да носят поли/рокли в службата, защо и аз да не се облека с къси панталони?", е написал мъжът в Twitter. Малко по-късно Бардж е публикувал нов туит, с който е съобщил, че е изпратен обратно у дома, защото е нарушил дрескода на компанията.

Служителят все пак се върнал на работа, този път облечен с черна рокля на розови и оранжеви ивици, която заел от майка си.

В крайна сметка Джоуи Бардж бил уведомен, че след неговото "изявление", на мъжете в службата ще бъде разрешено да носят къси панталони.

"Частична победа?" - с този надпис Бардж е озаглавил качената в социалната мрежа снимка на бележката, уведомяваща служителите за промяната в дрескода.

Джоуи Бардж е получил разрешение да се върне у дома и да се преоблече, но е решил да остане с роклята през целия работен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14пред вашия блок не може, но пред нашия може - добре е дошла, даже и ще почерпим :))) ... а ти остани пред вашия ;)
20
4
 
3
 
! Отговори
777 преди 6 години
Алоуууу британеца, къде ти е сутиена, не може така да се развяваш!
19
1
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Напълно подкрепям жена ти. Да взема бирата и да слиза долу пред входа гола до кръста.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им пуснат климатика и всичко ще се нареди.
17
0
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
мдааа, никога, ама никога овчицата няма да го чуе с това рокле - браво, аллах потенция да му дава!
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един българинВ бг училищата е много горещо и като не е осигорена прохлада е нормално момчетата да тръгнат с поли.
15
1
 
11
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Абе това да не е нещо заразно бе? Като лудата крава? Или пък някаква нова мода?Щото аз точно тази новина за пръв път я виждам тук, обаче BBC на сайта си показаха друга подобна новина. Този път ученици в училище им било горещо и искали да ходят с къси панталони, но директорката не давала. Тогава решили всички момчета в знак на протест да си сложат къси полички (пак част от униформата, но на момичетата).И казали щом момичетата може, значи и ние можем!
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На синът ми също не му дават да се ходи на училище с къси панталони, а ми е разказвал как учителките носели поли без проблем. Ама двоен стандарт има само срещу жените, нали ?
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
направиха ни луди
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно. И жена ми пита,защо не може да стои гола до кръста на пейката пред вода и да пие бира.Това е дискриминация.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С гаджето ми сме от разични градове и запазваме връзката си, като си разменяме дрехи. Така съм сигурна, че мисли само за мен.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам в селващите дни родителите на момче да се оплачат, че са им върнали от училище синат им носещ пола.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще последвам примера на британеца.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5В България ако облечеш някоя женска дреха и те видят познати с нея ще почнат да ти викат, че си обратен, но ако играеи женска роля в театъра ще ти се кефят.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Носенето на поли и рокли няма нищо общо със сексуалната ориентация.Има много мъже, които от любопитство да видят как ще изглеждат биха облекли поне веднъж през живота си рокля.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако продаваха мъжки рокли и беше модерно носенето на рокли от мъжете щях да си купя и с нея да излизам. Роклите се правят от тънак плат и държат прохладно.
5
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** ли сте?ТЪПИЯ СИ ТИ ЗАЕДНО С ГО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ!!!СНИМКА 1 МОЖЕ ДА Я НАПРАВИ САМО ХОМО!! ИМА ГИ МАНИЕРИТЕ !ИМА Я ВИЗИЯТА У ГЛАВАТА НА ЖЕНСТВЕНО ХОМО!!!;ДЪРЖИ БУТИЛКАТА КАТО ЖЕНА! СВИЛО СИ Е КРАЧЕТО КАТО ЖЕНА! НАПРАВИЛО Е МУЦУНКА КАТО ЖЕНА :DДО 21 ЧАСА СИ УПЛЪТНЯВАМ ВРЕМЕТО С *** КОМЕНТАРИ, ЧЕ ПОСЛЕ ИМАМ ДА СИ ГЛЕДАМ ФИЛМ :D
4
3
 
21
 
! Отговори
Тъпи ли сте? преди 6 години
Вижте снимка 5, човека е сложил роклята в знак на протест защото работодателя не му дава да е с къси панталони, а не защото е хомо.
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТУК НЯМА НОВИНА!!!ТОЙ Е ИСКАЛ ДА НОСИ ЖЕНСКА УНИФОРМА НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО :DАКО РАБОТОДАТЕЛЯ ГО ДИСКРИМИНИРА ЗА ТОВА, ЧЕ Е ТРАВЕСТИТ ЩЕ ГО СЪДЯТ ТАКЪВ Е ЗАКОНА!!!И ТОВА ДА СИ ОБРАТЕН ИЗОБЩО НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ОБРАТНИТЕ ХАРЕСВАТ ЖЕНСКИ ДРЕХИ!!! АЗ СЪМ ОБРАТЕН НО ХАРЕСВАМ МЪЖКИ ДРЕХИ И НЕВЪЗПРИЕМАМ ДА СЪМ С МЪЖ КОЙТО Е ОБЛЕЧЕН КАТО ЖЕНА!!!ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е ТРАВЕСТИТ БЕЗ ГРИМ И ПЕРУКА И СИ ГО ЗНАЕ!!ДНЕС Е ПОИСКАЛ ДРЕХАТА УТРЕ ЩЕ Е ГРИМА И ПЕРУКАТА! :D
2
1
 
21
 
! Отговори
Борис преди 6 години
Човекът е облякъл рокля във знак на протест а не защото си пада по женските дрехи. Жените искат равноправие с мъжете, но се ползват постоянно с привилегии, защо на тях да им е хладно на ощавените крака а колегите им да се потят във дългия панталон... или и жените в офиса с панталони или и мъжете със къси панталони...