Блогърка качи килограми за красиво тяло

Набляга на въглехидратите в хранителния режим
Обновена: 2 юли 2017 22:04 | 2 юли 2017 22:00,
19
Блогърка качи килограми за красиво тяло
Източник: Facebook

Фитнес блогър и модел стана популярна, след като сподели в социалните мрежи невероятната трансформация на тялото си, която е следствие на консумацията на повече въглехидрати. 

Според самата Изабел Бийстън, която е 22-годишна, тя изглежда много по-добре, когато тежи повече. В своя профил във Fecebook Изабел доказва това, като публикува и снимки, на едната от които тя тежи 48 кг, а на другата е 53 кг. 

Тя описва предишния си начин на живот с пиене на алкохол всеки уикенд с приятели и с луд социален живот, който я кара да загуби мотивация за спорт и здравословен начин на живот, като цяло. Споделя, че прекомерната консумация на алкохол започнала след завършването на гимназията. 

В опит да промени тялото си, тя първоначално опитва хранителен режим с ниско съдържание на въглехидрати.

Но нейната диета и изтощителните кардио тренировки отнемат възможността ѝ да има  какъвто и да е социален живот - и в крайна сметка тя достига до по-малко от 46 кг. Не е могла да изгради мускули на корема, което е била и една от целите ѝ. 

Сега фитнес моделът тежи 53 кг и изглежда съвсем различно, а ключът се крие във въглехидратите. От дневната консумация на 40 г въглехидрати тя достига до 370 г. Тя също така повишава и приема на калории от 900 до 2500 на ден. Всичко това, разбира се, в комбинация с усилени тренировки. 

Снимки на Изабел Бийстън може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Задников преди 6 години
Тая *** има ли
16
2
 
0
 
! Отговори
Bezimen преди 6 години
Dosta sie grozna
15
0
 
2
 
! Отговори
на 20г всеки може преди 6 години
га бях на 22 можех за месец да напълнея или отслабна с няколко килаядях каквото и по колкото си поискам и все си бях 74 килапочнах да блъскам, като започнах да ям и повече храна, то си беше глад и станах за около година 94 кила, нямам идея колко калории съм ял. Ама ми беше тежко, за 6 месеца слезнах на 84 кила, като само ограниичих количеството храна. Така е, на 20 години можеш да правиш всичко с тялото си, стига метаболизма да работи. Сега съм дърт, 90 кила, и всяко кило надолу е зор
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спортът не прави женската фигура по-женствена. Всички гимнастички, включително тези по художествена гимнастика, имат рамене по-широки от ханша, тесни, жилави колена и мускулести прасци. Мъжки тип крака имат и често показваните в този сайт модели на Виктория ... За плувкините - отделно...Моделът Барби в реалността е , меко казано, проблемен
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт, не прилича особенно на жена. Когато *** е по-тесен от бедрата, ШЪ *** извините ама си прилича повече на мъжко тяло, за килограмите не знам.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт, с 53 килограма изглежда по-добре
11
0
 
4
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 6 години
На 22 ще яде въглехидрати за да качва, на 32 ще тръгне по диети за да не увисне цялата. Не коментирам истинноста на статията, но самия факт че тая е на 22, просто я обезмисля!!!
10
0
 
6
 
! Отговори
САШО+ преди 6 години
Лично мнение:Когато краката са по-дебели от д.упето е грозно.Гледайки снимките се вижда резултата от синтол.Ако бях на нейно място, бих тренирал за д.упе.
9
1
 
0
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Много ти разбира кратуната, бе..
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава е. Нормалните жени не тежат по 40 кг. Това е прекалено малко за да си здрав и активен...освен ако не си 1,50 де. На 53 кг тя пак е доста слаба.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много зле. Силует на мъж, което подсказва хормонален дисбаланс.
6
6
 
0
 
! Отговори
podvezda6to преди 6 години
ne stava taka. zenata e bila s BMI po-malko ot normalnoto. Ne moze Hora-adipo3ati ili s nadnormeno teglo da se sravnqvat s neq. a3a6to tormo3ite horata i im vnu6avate luziblogurkata e bila slabotelesnatova nqma ni6to ob6to s palaskite do surzeto
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дръпнала си е дпуето назад да изглежда по-оформена. Реално няма да изглежда така. Което не би ме спряло да и спретна една програма де.
4
8
 
36
 
! Отговори
Край преди 6 години
красивите жени нямат такова съотношение между рамена и ханш. прилича на мъж.
3
10
 
14
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 6 години
От един самолет хвърлиха празна бутилка от кока-кола, която предизвика фурор и агресия е бушменско племе. Сещате ли се за филма?Средностатистическият БГ мачо/мъж лесно качва от 80 до 120 кг, за да изглежда добре по бирено шкембе. Често е необразован, с лоши маниери и високо мнение за себе си. Ако е мутра, лесно забогатял, мащабите са по-различни.Страшно много се възмущава от новини за Боян Петров, участниците на Витоша 100 или немските велотуристи по ЕвроВелоМаршрут номер 6.........
2
6
 
17
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 1Наистина е по-хубава, след като е качила 5 кг и си е разпуснала дългите си руси коси!.....За да си скрие големите уши
1
3
 
22
 
! Отговори
Venzi Krasteff преди 6 години
Наистина е по-хубава, след като е качила 5 кг и си е разпуснала дългите си руси коси!