Сватба, по-пищна от Оскарите: Руски олигарси ожениха наследниците!

Лолита Османова и Гаспар Авдолян се венчаха. И то как!
Обновена: 8 юли 2017 20:06 | 8 юли 2017 20:02,
58

Снимка: Instagram

Синът и дъщерята на две от най-богатите семейства в Русия се ожениха на екстравагантна церемония в Лос Анджелис.

Пищното тържество е излязло на младоженците около 10 млн. долара и ако съдим по снимките е изненадващо, че не е струвало дори повече.

Лолита Османова, 22-годишната дщеря на Елдар Османов, един от енергийните олигарси на Русия, се омъжи за Гаспар Авдолян, синът на телеком магната Алберт Авдолян.

А двамата млади избраха да минат под венчило не къде да е, а в "Dolby Theatre" - мястото, където се провежда церемонията за връчването на Оскарите, пише "Business Insider".

Събитието обаче можеше да задмине дори Оскарите по пищност. Само цветята са стрували над $500 000, а освен посрещане с музиканти, танцови изпълнители, гостите са се насладили и на изпълнения от Лейди Гага и Джейсън Деруло.

Гостите пък са се разходили по своеобразна "Алея на славата" - имената им са били изписани на звезди върху килима.

Руски сайтове се шегуват с тържеството, отбелязвайки, че ако някой иска да задмине пищността на тази сватба очевидно трябва да отиде поне до Марс.

 

Congratulations to the beautiful couple #gasparlola so glad that I have added a beautiful touch to this unforgettable night. #weddingdress #hautecouture #zuhairmurad

Публикация, споделена от Zuhair Murad (@zuhairmuradprivate) на

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: сватбаруски олигарси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Номер 44, колко прав си бил. Само не 3 месеца, ами 1 година по-късно е разводът 😅
45
1
 
1
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ако бяха направили нормална сватба щеше да им излезе около 100 000$ ама те не да се покажат... С тия 10 милиона ако бяха хванали 100 човека по 100 000 излиа да им дадат да си оправят живота с преквалификация (учене на език и друго.. че дори и малък апартамент могат да си вземат) щяха да спечелят много повече... Проблема на бедноста са богатите който стискат парите.. Парите са за се харчат. Икономиката се движи от бедните който харчат и последната си стотинка.Богатите само рушът икономиката.
44
0
 
0
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
И тия крадат та се пушек вдига... нашите изостават. Само наминавам
43
1
 
19
 
! Отговори
Име преди 6 години
И след 3 месеца ще четем за шикозния развод
42
4
 
2
 
! Отговори
Володя преди 6 години
Братушки, кичът ние го осъвършенствахме. При има стаус на религия.
41
4
 
15
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 50Ми той и министърът на отбраната на Русия също е наш "брат славянин"!Знаете ли как са му трите имена?Сергей Кужугетович Шойгу.Само Сергей е руско име и то май не е чисто славянско но няма значение.Кръстили са го Сергей за да не му се подиграват децата в училище.По произход е тувинец. Тувинците са тюркоезични.Второто име подсказва, че баща му се е казвал Кужугет!Басните за това колко ни бил близък руския народ издишат.Руснаците са cбиpщaйн от много народи.
40
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава работа....... ама руска.... то и руснаците едни "руснаци" - Осман, Елдар и т.н.
39
1
 
11
 
! Отговори
st.anger преди 6 години
такива вечно си остават сиромаси,мислят че, парите са всичко... но възпитание, културни ценности,мярка и т.н не се купуват.
38
1
 
13
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
И тия ни били "братушки", или иначе казано "братя славяни"???Османова? Само какво хубаво "славянско" име - Османова!!!А за героинята на Владимир Набоков не коментирам!Освен че също е много "славянска".И таткото разбира се "славянин" - Елдар!А като цяло, като ги гледам тия руски новобогаташи, веднага се сетих за едни нашенци, от малцинствата, дето шашнаха персонала на родилно отделение във Виена с пищна позлатена каляска! И тия така, като нашите, даже не в Русия а в САЩ!
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нещо като нашите ромски барони в много по го голяма парвенющина и простотия
36
2
 
26
 
! Отговори
хуу преди 6 години
Ако съберат парите на всички олигарси в Русия и ги разделят по равно за всички руснаци , те ще живеят доста добре. Но така е в Евразия..
35
1
 
12
 
! Отговори
И ко са преди 6 години
То има и такива Българи ама какво от това?
34
0
 
21
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Ами русия не е с население 5000 човека, щото 5000 може да живеят така , ама останалите 150 милиона не живеят така.
33
15
 
5
 
! Отговори
Православен ПФ преди 6 години
Така е. Ние докато мизерстваме и гнием в този *** съюз, всеки един член на Евразийския съюз може да си позволи такава пищна сватба. Във Велика и богато Русия такива събития са всекидневие, идете в Москва и С. Петерсбург и ще се убедите. А случайно на Запад да сте видели такива неща? Докато не минем от правилната страна на барикадата и не започнем да работим за руските интереси, ще мизерстваме.
32
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русия е държавата с най голямо социално неравенство в света.това е мутант на феодализъм и капитализъм в най отвратителна форма
31
7
 
22
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Простаци, възпитани от комунизма. Какво да се очаква от тях? А какви са руските граждани в България?
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен======Говорим за двете най-богати фамилии в Русия които дори не са руснаци :).Масата от руснаците вече са такива. погледни Шойгу и Лавров и ще се увериш.
29
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AnonymousПо селата наистина изнемогват. 100 километра встрани от Москва започва мизерия и нищета, руско ***. И забележи, че сватбата не е в Русия а при краварите. Защо?
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това се получава когато имаш прекално много пари и никаква класа и стил. Типична ромска сватба.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37добър опит за тролене ама не издържа в случая. Говорим за двете най-богати фамилии в Русия които дори не са руснаци :)