Как харчим парите си според зодията?

Вижте как всеки един знак се справя с бюджета си
21 юли 2017 22:30, Александър Попов
4
Как харчим парите си според зодията?
Снимка: Pixabay

При всеки знак от зодиака има различно отношение към парите и уникален начин да се разпорежда с бюджета си. Астрологичният анализ може да ви научи как да пестите пари, или пък как да станете милионер.

Овен

Харчи, харчи и не спира да харчи. Импулсивната натура на Овена някак го заставя да живее ден за ден. Затова и не може да задържи пари. Но пък има шанса да обуздае своите желания и да се научи на разумни инвестиции. Освен това може да работи много, а това му дава възможност да достигне финансова независимост. Овни, всеки път когато пожелаете да изхарчите парите си за някаква прищявка, си спомнете как сте ги изкарали.

Телец

От всички знаци в зодиака Телците най-много мислят за пари и в пари. Финансовата сигурност е много важна за тях. Дори когато избират най-доброто за себе си, пак ще проверят в сметката си дали имат пари за „черни дни“. Повечето Телци имат доста спестени пари и инвестират умно в имоти, или пък играят на борсата.

Близнаци

Те са склонни постоянно да се тревожат за пари, просто такава е природата им. Близнаци, помнете – можете да печелите пари толкова бързо, колкото и ги харчите. Необходимо е само да контролирате своите желания, за да не банкрутирате. Вашите отлични комуникативни способности и острият ви ум, винаги ще ви помогнат да печелите. Само вие можете да правите пари от нищо.

Рак

Под този знак са родени немалко милионери. Мнозина смятат, че първото място се поделя от Лъв и Телец, но грешат – Раците са номер едно. Именно те, интуитивно, знаят какво се търси. От тях стават едни от най-добрите промоутъри. Могат да ви продадат всичко. Няма защо да се колебаят да организират собствен бизнес. Най-много пари харчат за недвижими имоти и любимите си хора.

Лъв

Лъвовете имат най-голямо сърце сред останалите зодии. И заради това много обичат да харчат пари – за себе си, за онези, които обичат... Понякога дори са твърде щедри. А една тяхна черта ги превръща в прахосници – шопохолизмът им. Лъвовете не обичат да си отказват нищо и тъй като имат безупречен вкус, плащат най-високата цена. В критични моменти обаче се превръщат в скъперници.

За другите зодии четете в Tialoto.bg


4
Още по темата: зодиипари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
глупости преди 3 години
кой ли ги чете и коментира
3
3
 
7
 
! Отговори
Pen преди 3 години
Няма ли да спрете с тези олигофренски статии ?
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2017 е, а хората още се интересуват от зодии...
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма нито една вярна дума за зодията!