Какъв е любовният стил на отделните зодии?

Вижте това, с което се отличаваме в любовта
Обновена: 27 юли 2017 07:21 | 26 юли 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
2
Какъв е любовният стил на отделните зодии?
Източник: Pixabay

Всеки от нас притежава свой любовен почерк и иска да бъде обичан толкова силно, колкото очаква. Уникалният набор от енергиите на вашия знак разкрива към какъв стил се придържате в сърдечните дела и какво да научат другите за вас.

Овен

Страстта и дързостта се явяват основните елементи на вашия стил. Вие предпочитате да бъдете емоционални и решителни, когато става въпрос за чувствата ви, а това ви прави смели и искрени с партньора.

Телец

Спокойни и чувствени, вие чудесно знаете кого и защо искате. Притежавате способността да „заземявате“ хората и да им дарявате чувство на увереност и умиротворение. За вас е много важно партньорът ви да оцени вашата лоялност и търпение.

Близнаци

Интелектуалната любов – това е вашата цел. Вие сте от онези, за които най-добрият афродизиак се явява интересната дискусия. Остроумието стои над всичко останало.

Рак

Мечтателен и притежаващ силно развита интуиция, вие искате да имате възможност да споделите с партньора си своите чувства и да усещате взаимно разбиране, не просто да го знаете, а да го чувствате. Уверени сте, че поддържането и грижата са най-прекрасното проявление на любовта.

Лъв

На творческия и ярък Лъв винаги му е необходима страст. Искате партньорът ви да ви забавлява не по-малко, отколкото вие него. Скуката е най-големият враг на чувствата ви. Вашата природа изисква постоянно внимание, за да не угасне любовта.

Дева

Склонни сте към прецизен анализ на всяко действие и естествено сте капризни. За вас е необходимо постоянно да показват и доказват колко ви обичат и ценят. На първо място това влияе на настроението ви, а на второ – ви прави щедри на чувства.

Кои са останалите може да прочетете на Tialoto.bg


2
Още по темата: любовен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари