За 700 паунда – подова настилка от 70 хиляди монети

"Творбата" е във фризьорски салон във Великобритания
27 юли 2017 19:00, Анна Дантева
4
За 700 паунда – подова настилка от 70 хиляди монети
Източник: Bored Panda

Когато Рич Холтъм получава оферта на стойност 1000 паунда за обновяване на пода на фризьорския му салон, на него му хрумва доста по-оригинална и по-евтина идея. Той покрива целия под с монети, чиято обща стойност е 700 паунда.

"Искахме нов под, но цената за това беше много висока, а искахме и да направим нещо по-необичайно, затова разгледахме няколко различни идеи онлайн", разказва Рич пред Daily Mail.

Всички служители в салона прекарват цяла седмица в залепване на монетите.

"Трябваше да отнесем собствените си средства в банката и да вземем стотици монети", продължава своя разказ собственикът на 4 фризьорски салона в Обединеното кралство и допълва "В крайна сметка монетите бяха на стойност 700 паунда. Това са 70 000 монети".

Така салонът се сдобива не само с най-оригиналния под в града, но и с безплатна реклама. „Има голям интерес. Хората продължават да влизат, за да направят няколко снимки на пода. Ние спечелихме доста от него.“

Снимки на оригиналния под може да разгледате в галерията на Tialoto.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МИ ДА БЕШЕ СИ ПОРЪЧАЛ НОВИ МОНЕТИ
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко може да си поставиш на пода,на маса,на плот,на стилаж,рафт,.... да си поставите/наредите не само монети,но и каквото се сетите или желаете и после се залива с прозрачна епоксидна смола.
1
0
 
3
 
! Отговори
Коджабашев преди 1 година
Да облицова и стените с по 1$...