Хранителните навици според зодията

Промените в храненето могат да променят живота ни
28 юли 2017 08:03, Екип на Tialoto.bg
2
Хранителните навици според зодията
Източник: Pixabay

Астролозите са направили интересна съпоставка между зодиакалните знаци и проблемите като седнат на трапезата. С какво да се хранят, с какво прекаляват, каква е подходящата диета – на тези въпроси отговарят и звездите.

Овен

Често прекалявате с месото, пикантните храни и подправки. Това пък влияе на настроението ви. За да балансирате агресията си, опитайте да прибавите повече сладък вкус към менюто си. Разбира се, бъдете внимателни с алкохола – той може да пусне на воля вашият вътрешен минотавър.

Телец

Като истински хедонисти, сте склонни да преяждате. Звездите ви съветват да ограничите тестените и сладките изделия. Но най-важното е да съобразявате големината на порциите си.

Близнаци

Вие сте любители на ярки, но леки вкусове. За вас най-подходящи са сирената, особено твърдите. В случай на дисхармония във физически или емоционален план, просто хапнете сирене или кашкавал. Калцият мигновено ви вкарва в правия път.

Рак

Зодията е свързана с течностите, които циркулират в организма. Съответно, проблемът при Рак често е свързан с твърде много или твърде малко вода. Регулирайте количеството сол в храната си и не забравяйте да ядете супи.

Лъв

Често прекалявате с огъня – в буквален смисъл. За да избегнете прегряването и последващите неприятности, просто ограничете мазната, гореща и твърде люта храна. И никога не яжте, ако сте гневни.

Дева

Отнасяте се много внимателно към храната си. Единствената препоръка на тези адепти на здравословния начин на живот е, да обръщат внимание в каква обстановка се хранят. Светлите и просторни места са идеални за вас и стимулират метаболизма ви.

Втората част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятна глупост. Потресаваща глупост. Глупост на квадрат.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие не се ли усещате вече, че чупите *** с подобни статии? Много моля да ми обясните как стигате до тези изводи базирано на астрологията.