На плаж и на море. Как отдъхваха братушките в СССР?

Вижте уникални кадри от почивката на жителите на Съюза
29 юли 2017 20:35, Красимир Ангелов
88

Снимка: back-in-ussr.com

Лято е, а отпускарският август вече чука на вратата. А това ни кара да мислим само за едно – за лятната почивка и разбира се, за море.

Със следващата галерия обаче ще се върнем няколко десетилетия назад, за да видим как почиваха на море жителите на СССР. Без големи реклами и шумни атракциони, но все пак морето си е море, нали?

Насладете се на следващите кадри, а още подобни може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: мореСССРлятна почивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
12
 
9
 
! Отговори
65 преди 6 години
Плюийте ги вие ,,братушките ,ама как купуват земи по морето,и колко нагло и високомерно се държат.Ама все пак са си у тях.ихич не им пука.че не ги обичаме много
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГенадиНо са по днешните върхове, по които има милиарди. Ама на фанатиците като тебе, им дай да боготворят някого, те не се интересуват от нищо в дълбочина, те величаят и толкоз.
44
2
 
21
 
! Отговори
пак аз преди 6 години
Чакам да пуснете и снимки с пияните, надрусани и опикани западняци, повръщащи във входовете на хотелите. Дето и Гърците им забраниха да идват при тях! Смятай какъв ни е критерия!
43
1
 
19
 
! Отговори
ок преди 6 години
Ай сега, дайте оная тлъста БЪЛГАРКА с аверите си в Гърция, дето на плажа под чадъра, маа дебелите филии със салам и домати на обърната щайга. Снимките обиколиха всички сайтове. Срам ме хвана само, докато четях!
42
19
 
13
 
! Отговори
Вашку ДаГама преди 6 години
Тия навлеци на са ми никакви. Не ме интересуват. Още една платена статия за руските термити. Не са канени на трапезата. ЧАО.
41
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И преди и сега Руснаците умеят да почиват- всеки според потребностите- виж СОК Камчия, Сочи- за да обновят Сочи са изхарчени 43 милиарда долара- колкото всички олимпиади до сега. Има какво да научим от тях.
40
7
 
22
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Аз не виждам какво и е на кадрите. Милион пъти по добре от сега. Плажовете безплатни за разлика от сегашните концесии където мизерията не е по-малка само, че те цакат за всичко. Обслужването сега на морето е под всякаква критика...Не виждам този болен мозък какво иска да покаже с тези снимки.
39
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братушки не да хора , които са избивали българската интелигенция и политическа класа.
38
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези дето пишат статиите и тези дето плюят отдолу са от един отбор - $оростутките на шорош
37
7
 
23
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Киро кофражиста Кире, забрави да споменеш, че жените бяха общи. На всекиму според потребностите. Също така, забрави да споменеш, че с 15 лева и облепена с марки книжка за членски внос към профсъюзите, почиваше със семейството ти в профсъюзна станция 14 дена. Както днес, нали?Първо тези станции приватизираха мутрите и направиха частни хотели по мопето, толкова бяха лоши, и като понатрупаха капитал-чак тогава започнаха да строят свои.
36
8
 
15
 
! Отговори
рейгън преди 6 години
мизерия е сага братчед,а не тогава(сегашните 20-30 лв дето ги дават господарите на ден се равняват на тогавашното левче)
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре пишете как си отдъхват новите ни братушки от Америка а старите... е,те са вече пенсионери
34
12
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
Снимка номер десет може да се използва за сюжет на филм на ужасите !
33
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде виждате братушки- тук на снимката са германци но ако бяха украинци,със сигурност щяха да са ни братушки.
32
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ви плаща, за да подържате интереса към *** и бивши СССР ли?На кого му пука как са почивали?Който се интересува, за 10 секунди може да си намери куп снимки в интернет.
31
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива щастливи хора , няма вече.. това си личи на снимниките , хората нямат кредити , работа има за всеки..
30
5
 
15
 
! Отговори
До Генади преди 6 години
Генади, не че нещщо, ама Тиквун, Цвинокио, мама Цеца и куп други герберасти, не бяха ли от комунизите???? Шизофрения ли гони тиквовистите или е модерно да си глупав като Винету банкянски?!?!?
29
18
 
10
 
! Отговори
Балкантурист преди 6 години
Беше бедно защото 65% от почивката се поемаше от българския народ.От къде накъде да харчат при условие че народа се бореше за физическо оцеляване.
28
12
 
26
 
! Отговори
35-ти набор преди 6 години
Други времена бяха тогава и хората бяха по-добри! То сега на нищо не прилича
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do ex mladost sam go kazvash. bil si mlad i si niamal semeistvo, sega shte rabotish za da ima kakvo da iadat. pitai roditelite si dali im e bilo lesno po tova vreme. komunizma e mnogo losho vreme zatova sega sme na tova dereje i na zapad ne ni uvajavat, ne samo nas i dr. bivshi komunisticheski strani syshto