Какво прави една жена страхотна в секса? (I част)

Отговорът на този важен въпрос от сексоложката Трейси Кокс
2 авг 2017 22:53,
35
Какво прави една жена страхотна в секса? (I част)
Източник: pexels.com

Какво искат мъжете от жените в спалнята?

Всички сме чували за „жената, която да бъде дама през деня и мръсница през нощта“, но колко истина в действителност има в този израз? По темата има какво да каже сексоложката Трейси Кокс. 

След години на проучване и писане за секса, тя твърди, че в популярния израз има много истина, особено във втората му част. Просто може би трябва да заменим думата "мръсница" с "жена, която е сексуално уверена, авантюристична и знае какво иска". 

Ироничното е, че жените често потискат тази своя страна, когато срещат някого, когото наистина харесват, защото смятат, че половинката им може да остане с погрешно впечатление. Това обаче е грешка, убедена е Трейси. 

Популярната сексоложка изготвя и списък с неща, които със сигурност правят една жена "страхотна в леглото". 

Инициират секс

"Тя не прави първата крачка за секс" е най-често срещаното оплакване сред мъжете. Ако винаги мъжът инициира секса, посланието е силно и ясно: "Аз правя секс, само защото ти искаш секс."

Останалата част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато сексоложката Трейси Кокс дава такова мнение, би трябвало да покажат нейна снимка, за предпочитане по бански, поне. Ако е като момата горе от снимката е едно, ако прилича на Баба Яга - съвсем друго.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
До АнонименЛошото е, че вече тези страхотни любовници са изчезващ вид. Повечето мъже бягат от емоционалната близост като дявол от тамян. Сексът без емоции и чувства е скучен и дървен. Не се получава, просто.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гледа си месинджъра,това прави
23
0
 
0
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Ходи се фъргай от морените на Витоша, ама с главата напред.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЯковАве...ти лъжата за спорт ли я имаш!? Защо лъжеш!?Вземи слез на Земята и престани да си измисляш истории.На много актуален ли се правиш да привличащ внимание с "уж" любовите си.Не си интересен.Жалък си!!!
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена става страхотна в секса, когато има мъж с когото силно се привличат едни-друг. Става въпрос за чиста химия /феромони/, а когато и двамата имат въображение и желание да си доставят удоволствие взаимно - нещата се получават. Физическата красота тук не е фактор, защото възприятието за нея е строго индивидуално. Моят мъж не е фотомодел, но ме привлича ужасно силно и обожавам да го гледам и докосвам...вече 6 години.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18 ЯковТи с колко самоличности си? Ок., ти си бил с нея интимно.Но тя знае ли!? Човек,пишеш от различни никове.Всеки път се представяш за мъж...,жена...според зависи.Кой си ти всъщност!?Мъж....,или жена? Определено, ако попитаме 50% от твоите "сексуални партньори" те няма да дадът положителен отговор,че са били с теб сексуално.Двама души си говорят...ти веднага си в разговора незнайно ,под Чия личност.Хората не те знаят кой си.,коя си.Едва ли стигат до секс с теб.Какви са тези измишльотини?!
19
0
 
6
 
! Отговори
ех преди 6 години
треа да се фръга кат риба на сухо
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета тука - много шум за нищо. Кой и коя как си го направят ако си го умеят и им иде.Другото мани. Другото е - напразни усилия на любовта или вой на *** в тъмна нощ.
17
4
 
6
 
! Отговори
Яков преди 6 години
От 9:Виж, не знам защо си се хванла с мен, но това е последният път, в който ти отговарям.Спах с подобна жена, защото изглеждаше добре, а на мен ми се ... интимничеше с някого. Харесахме се с момичето и правихме секс, ама просто бе кофти преживяване. Затова я споменах. Беше работа за 2-3 дена. И не разбирам извратената ти логика с Аушвиц и кокалите, но момичето бе с много стегната фигура и си личеше, че полагаше неимоверни усилия, да изглежда добре. Не я мисля, просто е кофти със секса.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9Определено няма да те повтори.Нали се сещаш,че на нея и е било също толкова гадно,като на теб.Тази сигурно ще бега от теб с 200 вече.Ха-ха! Шега! Няма да те отразява въобще,дори ще и е кофти ако я докосваш и си твърде близко до нея.Нещо липсата на флуиди,к,ви работи прави.Води до органическа непоносимост. Нищо чудно в един момент да не те понася,като присъствие дори.
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
9Защо спиш с подобна жена? Има жени от концлагери на Аушвиц.Слаби..кокаляците.Ориантирай се.Зарежи другата, защо се занимаваш,като не ти е хубаво с нея?Тя не са "лъжица за твоята уста". Говориш за нея,мислиш я.Не я мисли! Забрави я!
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11 - Добра история сглоби, но за съжаление (всъщност не толкова, твоята версия е по-лоша) няма нищо общо с мен. Просто идеята за уседналост ме убива. Бях така, 25 години. Седящ на едно място, наблягайки над учебници и прочие, но последните 4 години, нещата се промениха коренно. Сега сменям жилище и държава през 4-5 месеца. С удоволствие ще взема момиче, да пътува с мен, но те или са загрижени за университети, или за кариери, или суетата си.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който държи на теб и желае да е с теб нищо не го възпира!!!Да тази вечер не му е до секс. Но следващия път ще е повече от задоволителен.Колкото и да си свръх натоварен в деня ежедневието.В един момент, човек изпуска парата. И се отдава.Не може вечно да е стегнат и на "***". В един момент разпуска. Здравословно е!!!
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свръх натоварения им ден,ежедневие за да се отдадат изцяло на партньора си.От негова страна,трябва да прояви малко повече търпение и разбиране.Всъщност за какво иде реч.Жените са нежната половина на човечеството и са крехки същества в това вълчо време и в този материален свят.В който битува равенството между половете. Да превръщат жените насила в еманципатки.С милион и двеста задължения 24 часа в денонощието 365 дни в годината.Без почивен ден!Това е жената в 21 век.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6Защо в думите ти има болка? Ти обичаш тази жена и ДА искаш връзка с нея.Но нещо се случило между вас! Натъжаваш се когато говориш за нея,дори изпитваш яд.Защо си и ядосан,толкова?! По принцип жени които са свръх натоварени и ангажирани в ежедневието се превръщат във времето, като машини.В смисъл за определено време,трябва да извършат N-брой неща.Всяка минута, секунда е от съществено значение за тях.Не че секса с любим партньор не им е приятен.Просто им трябва повече време да се отпуснат от
10
7
 
17
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
На жените им се *** колкото и на мъжете, ако не и повече. Но за съжаление са разбрали че освен това между палците на крачетата няма какво да продадат. А обичат шума на парите.... Чуждите.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ок, имаме различни въгледи, някой само се потят и прахтят като прасета, че направо и си ***. Не че нещо, ама си е пак дървено преживяване.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти секс наявели правиш или с герой от комикс?Реално е не възможно жена да е възбудена и да е дърво,освен ако не е творение на аниматор от измисления ти сексуален свят.Ти с кукли ли спиш или с истински жени?Говориш все едно си в космоса и правиш любов с някакъв изкуствен интелект с някаква машина робот.А не със страстна жена.
7
1
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Ама каква е тая Трейси Кокс? Аз приемам съвети само от една сексоложка и тя е Наталия Кобилкина! Останалото са али-бали!