Транссексуална трансформация – тя, преди да се превърне в той

21-годишният Джейми "прекалено женствен" или "твърде мъжествен"?
5 авг 2017 19:23,
68
Транссексуална трансформация – тя, преди да се превърне в той
Източник: Bored Panda

Ако се разминем с Джейми Уилсън на улицата, сигурно ще го помислим за един средностатистически младеж – мускулесто тяло, сини очи. Едва ли бихме предположили, че той е един от близо 1,4 млн. транссексуални, които живеят само в САЩ. 

През 2015 г. Джейми взима смелото решение да започне прехода от жена към мъж, което шокира и отчуждава от него по-голямата част от приятелите и семейството му. 

"Отначало бях уплашен да се покажа като транссексуален, защото не давах никакви "признаци", както казват хората", пише той в Instagram, където сега се радва на над 300 хиляди последователи. 

След две години третиране с тестостерон, хирургия и упорити тренировки във фитнеса, 21-годишният Джейми успява да се сдобие с вида на човека, който винаги е бил в сърцето си. 

Макар напредъкът му да е учудващ, хората от предишния му живот, които казвали, че е "прекалено женствен", за да стане мъж, сега са заменени от членовете на транссексуалната общност, много от които иронично го критикуват, че е "твърде мъжествен". 

"Вие НЕ сте този, когото хората мислят, че сте. Вие сте този, когото знаете, че сте", допълва още Джейми. 

Негови снимки преди и след трансформацията може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рекламааа
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не той, тия алчните "докторчета" са за...И не знам защо това се допуска да се извършва в разни клиники от американското законодателство и въобще където и да е.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тотален фейк. Има адамова ябълка. Как? Привъдена? Хаха. Въпрося е какъв е смисъла на тази "новина"
50
2
 
15
 
! Отговори
гп преди 6 години
Писна ми от тази сатанинска пропаганда! Вече обръщате пола и на децата и искате да го приемем за нормално! Чиста пдофилия, облечена в типичната лъжлива фраза на лгбт - любов. Каква любов? Това е омраза към Господ, към творенията му, към семейството и морала! Това е преследване и изтребване на християнството и идеята за Господ. Новият световен ред
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната транссексуална пропаганда. Гарантирано от слугите на Сорос.
48
2
 
18
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Побъркан свят!Трябва рестарт на тази цивилизация!
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аве вие сте големи гнусняри ве журрналяги,не разбрахте ли че хетеросексуалните хора, които са 99%,не искат да гледат мазни, гейски, муцуни?!ай не ни ги пробутвайт тия развалени ябълки,да ни развратите децата ли искате??има достатъчно порно сайтове, където е пълно с тия извратеняци,защо ни ги слагате постоянно пред очите, така няма да ни станат по симпатични.днес гейове, утре педофили !айде марш !
46
7
 
5
 
! Отговори
Ot Istinska Evropa преди 6 години
Поредният експеримент на Днес.бг. Браво, отново лъсна българската простотия и се разбра че само диви селендури са останали със средновековно мислене.
45
0
 
2
 
! Отговори
Lan преди 6 години
56Да, прави се с операция, както и оформяне на генеталиите.
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО!!! ЖЕНА КУЛТУРИСТКА!! ЩЕ ГИ ВИДИТЕ КАКВИ СА НАПОМПАНИ ОТ ТЕСТОСТЕРОНА НО И ТЕ НЯМАТ АДАМОВА ЯБЪЛКА!!!АДАМОВАТА ЯБЪЛКА Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА МЪЖА :D МОЖЕ БИ С ОПЕРАЦИЯ БИ СЕ ПОСТИГНАЛО НО НАДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПОДОБНО НЕЩО!!-
43
1
 
6
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
знаеш ли например защо Руснаците се отказаха от междузвездна експедиция ?те още през 70' имаха работещ ядрен ракетен двигател След като изпратиха Терешкова в космоса се оказа,че жените не могат да забременеят в космоса, после стана ясно че нито един сложен организъм не може да се размножава далече от земята.Половите органи на жените далеч не са само органи или парчета месо както ни учи еврейския материализъм
42
0
 
5
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
До Анонимен"РАЗЛИКАТА В ТОВА ДАЛИ НЯКОЙ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА Е САМО ПО ТОВА ДАЛИ ИМАШ УТРОБА ИЛИ НЯМАШ!!!"грешиш !има разлики дори и на ниво гени.в кръвта на жените тече такава хормонална боза, че аз въобще не разбирам как изобщо успяват да запазят самоконтрол половите органи са най-видимата разлика, но далече не са най-долямат и далеч не са единствената разлика
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата между мъжа и жената дори не е една хромозома, а един ген-срай ген, който е "четец" и разчита тази или онази генетична информация.Разликата между фанатик и цивилизован човек не е дори генетична, а е въпрос на смелост, любопитство и разбиране.П.П.Никога не бих си сменила пола, мъжете са откровено тъ-пи.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАДАМОВАТА ЯБЪЛКА НЕЗАВИСИ ОТ СЪОТНОШЕНИЕТО ТЕСТОСТЕРОН ЕСТРОГЕН!АДАМОВАТА ЯБЪЛКА ПРЕДСАВЛЯВА ГОВОРНИЯ ОРГАН И ПРИ МЪЖЕТЕ ТОЙ Е ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ГОЛЯМ!! ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ НИКОГА!!! ПЪЛНО Е СЪС ЖЕНИ КУЛТОРИСТКИ ШПРИЦОВАЩИ СЕ ЯКО С ТЕСТОСТЕРОН НО ГЛАСА СИ ОСТАВА!
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАЗЛИКАТА В ТОВА ДАЛИ НЯКОЙ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА Е САМО ПО ТОВА ДАЛИ ИМАШ УТРОБА ИЛИ НЯМАШ!!!ТАЗИ НИКОГА НЯМА ДА Е МЪЖ!!! ДАРИ ДА СИ НАПРАВИ ОПЕРАЦИЯ И ДА СИ ЗАШИЕ ОТВОРА И ПРИСАДИ ИЗРАСТЪК ПАК СИ ОСТАВА ЖЕНА ЗАЩОТО ИМА УТРОБА!
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
47, вземала е тестостерон и затова има адамова ябълка.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТАТИЯТА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!!! ИМА ЖЕНИ КОИТО СТАВАТ МЪЖЕ НО НЕ И ТОВА!ОТ СТАТИЯТА ЗА ТАЙЛАНСКИТЕ ТРАВЕСТИТИ РАЗБРАХ, ЧЕ ИМА ЕДНА РАЗЛИКА И ТЯ Е АДАМОВАТА ЯБЪЛКА!!!!МЪЖЕТЕ ИМАТ АДАМОВА ЯБЪЛКА !!!! НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА ЯСНО АДАМОВА ЯБЪЛКА!
36
0
 
4
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
а между другото това което каза пича дето го изтриха по-доло - това е ФАЛШИФИКАЦИЯ !момчето на снимката има адмова ябълка - това не може да се постигне с хормони !
35
2
 
7
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
логиката на тези презряни от бога нещастници винаги ме е потрисала !ако аз се родя с топки но поради някаква причиха реша че съм жена това е ОК за тези психари обаче ако се родя мъж и поради някаква причина реша че съм да кажем борче то тогава ще ме затворят в лудницата
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мечтая всички да сме двуполови