От изгубения пръстен до супата: Как един морков се оказа ценен?

13 г. пръстенът бил изгубен, но по щастлива случайност бил намерен
19 авг 2017 22:14,
4

Канадска жена, която изгубила годежния си пръстен преди 13 години, отново го носи, след като снаха й го откри впримчен около морков, който откъснала от семейната градина, пише Асошиейтед прес.

Осемдесет и четири годишната Мери Грамс от град Армина още не може да си обясни как морковът е могъл да поникне в халката на диамантения пръстен.

Тя си мислела, че ценното за нея бижу е безвъзвратно изгубено. Мери никога не признала на съпруга си Норман за затритото бижу. Той си отишъл от този свят преди пет години, без да подозира за загубата. Но госпожата споделила тайната със сина си. Сега тя изпитва огромно облекчение, предава БТА.

Снахата на г-жа Грамс Колийн Дейли открила щастливия морков в градината, след като решила да набере зеленчуци за супата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
14
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
Тази "новина" миналата година я бяха пуснали за един германец.Така и аз мога да пиша статии.После журналистите се бият в гърдите , че били "стожер"на обществото и трябвало да информират.Долна пасмина!
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мери никога не признала на съпруга си Норман за затритото бижу. Той си отишъл от този свят преди пет години, без да подозира за загубата."И да му беше казала, надали щеше да се разведе с нея. Работя като оператор на печатни машини, след първото зацапване на венчалната халка със солвентно мастило и времето прекарано в чистене с разтвор и четка (пръстените ни са гравирани), заявих на жена ми, че повече няма да нося пръстена на работа. Вярно, нацупи се, но все пак и без пръстен съм женен.