6 неща, които всяка бременна мечтае да чуе

Скъпа, изглеждаш красива!... От хормоните е!
24 авг 2017 10:52, Илияна Николова
0
6 неща, които всяка бременна мечтае да чуе
Снимка: pexels

Когато една жена забременее, за нея настъпва кардинална емоционална и физическа промяна. Постоянно получава искани и неискани съвети, не са редки и случаите, в които някой се опитва да я засегне. Но хората в обкръжението ѝ като че ли рядко се замислят какво има нужда да чуе тя. Вижте 6 неща, които всяка бременна иска да й се казват.

"Имаш ли нужда от помощ?"
 
За една бременна тези думи звучат като блаженство. Тя е спокойна и знае, че там има някой, който може да ѝ помогне, най-малкото да се справи с емоционалните промени предизвикани от хормоналните битки случващи се в тялото ѝ.
"Разбира се, ще намеря начин да ти го осигуря!"
 
Бременността преминава през много и различни етапи, но апетитът на бъдещата майка може да варира в големи граници. Да чуеш от някого, когото обичаш, че той е готов да излезе до магазина в късен час, за да ти донесе това, което толкова много ти се яде, е наистина нещо, което една бременна би искала да ѝ се случи.
 
"Скъпа, изглеждаш красива!"
 
„Скъпа, тялото ти се е променило и си още по-секси!“... Коя бременна не иска да види това в очите на любимия мъж, да чуе от него възхищение за външността си, желание да я има сексуално. Всяка жена, която очаква бебе, желае да бъде харесвана от мъжа до себе си, за жалост не във всички връзки това се случва и не всяка бременна може да се радва на такава топлина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари